Μπάμπης Στόκας: «Θα είμαι αυστηρός κριτής»

0
Ο Μπάμπης Στόκας είναι ένας από τους 4 κριτές στο X Factor. Για την παρουσία του στο show μιλάει σε συνέντευξή του στο Τηλέραμα.


Στο παρελθόν δεν δηλώνατε θαυμαστής τέτοιων εκπομπών...
«Δεν έχει αλλάξει η άποψη μου πάνω σε αυτό και ακόμα δεν είμαι θαυμαστής, απλώς ελπίζω κάθε φορά σε κάτι καλύτερο. Ένας από τους λόγους λοιπόν που είπα το "ναι" είναι μήπως μπορέσω κι εγώ με τον τρόπο μου να αλλάξω κάτι και να συμβάλω θετικά στο τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, "έξω απ' τον χορό πολλά τραγούδια λένε", συνεπώς μόνο όταν συμμετέχεις σε κάτι μπορείς να δεις τα υπέρ και τα κατά».

Υπάρχει πλέον χώρος στο καλλιτεχνικό μας στερέωμα για νέα ταλέντα;
«Πάντα υπάρχει χώρος για τους νέους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πραγματικά ταλέντα. Αυτός είναι και ο σκοπός, να βγαίνουν νέα παιδιά, να ξεπερνάνε τους παλιότερους, να προτείνουν καινούρια πράγματα, να εκθέτουν τον λόγο τους, τις αγωνίες, τις ανησυχίες τους. Αυτό είναι το ζητούμενο της τέχνης, όχι μόνο να βάζουμε φανταχτερά ρούχα και να παίζουμε σε ένα μαγαζί. Αυτό αφορά κυρίως το βιοποριστικό κομμάτι»

Θα είστε αυστηρός ή επιεικής κριτής; «Θα είμαι αυστηρός και επιεικής όπου χρειάζεται, κυρίως δηλαδή θα είμαι δίκαιος. Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, ώστε, να βρουν δυνάμεις και να πατήσουν στα πόδια τους. Να μην περιμένουν βοήθεια από κανέναν»

Βοηθούν τα ταλεντ σοου έναν νέο καλλιτέχνη;
«Φυσικά και αυτές οι εκπομπές δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από μια αναγνωρισιμότητα σε αυτό που κερδίζει ή συμμετέχει και είναι απλώς το πρώτο βήμα σε μια καρειέρα που ή θα κάνει ή δεν θα κάνει. Δεν έχει τελικά σημασία αν θα βγει πρώτος ή τελευταίος, γιατί ο πρώτος πρέπει ν’ αποδείξει ότι είναι πρώτος, ενώ ο τελευταίος μπορεί να γίνει πρώτο στον αληθινό κόσμο που θα βγει να δώσει το στίγμα του»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !