Έλλη Κοκκίνου: Όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, έχεις μια άλλη διάθεση για τη δουλειά σου

Η προσωπική της ζωή ισορροπεί την επαγγελματική της ή το αντίστροφο; Επηρεάζει το ένα το άλλο;

«Προσπαθώ να τα φέρνω έτσι και μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει. Δεν θα έλεγα ότι αν είναι καλά το ένα, ισορροπεί το άλλο. θα έλεγα όμως ότι όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, έχεις μια άλλη διάθεση για τη δουλειά σου και σε όποια αναποδιά, ίσως το πάρεις πιο ελαφριά. Αν είσαι άσχημα στα επαγγελματικά σου, επειδή από εκεί ζεις, ίσως τραβάς μεγαλύτερο ζόρι. Όταν τα πράγματα έρχονται δύσκολα και η προσωπική ζωή είναι καλή και ισορροπημένη, παίρνεις τα πάνω σου, έχεις έναν άνθρωπο να σε στηρίξει, να πεις μία κουβέντα. Είμαι άνθρωπος αυτάρκης και ανεξάρτητος, θέλω να βασίζομαι στα πόδια μου. Οταν δεν βασίζομαι στα πόδια μου, δεν είμαι καλά προσωπικά», λέει η Ελλη Κοκκίνου.

Αυτό δεν έχει έναν αυταρχισμό μέσα στη σχέση;
«Ναι, τον έχει. Βέβαια, μιλάω για μένα»

Έχει σκεφτεί να ξαναπαντρευτεί και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερό παιδί στη ζωή της;
«Όχι, δεν έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ ή να κάνω δεύτερο παιδί, τα έχω απορρίψει και τα δύο. Ο Αλέξανδρος, πιο μικρός, μου έλεγε ότι ήθελε ένα αδελφάκι, όμως τώρα όχι,, μεγάλωσε κι εκείνος. Το σπίτι μας είναι γεμάτο με παιδάκια, κυρίως το Σαββατοκύριακο. Γεμίζω το πρόγραμμα έτσι, ώστε είναι συνέχεια με παρέα γιατί τα μοναχοπαίδια θέλουν περισσότερο παρέα»

Ποιες είναι οι θυσίες που κάνει για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της;
«Πεινάω πολύ, όμως είμαι στρατιώτης σε αυτό, δεν παρεκκλίνω της πορείας μου, σπάνια. Βέβαια, γυμνάζομαι τρείς φορές την εβδομάδα. Τώρα έχω να γυμναστώ έναν ολόκληρο μήνα, γιατί έκανα ένα χειρουργείο που δεν μου επιτρέπει να γυμναστώ ακόμα, αλλά θα ξεκινήσω πάλι», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: