Μαρία Σολωμού: «Τα ζευγάρια αγαπιούνται και κάποιες φορές χωρίς λόγο χωρίζουν»

Unknown
0

Η Μαρία Σολωμού μιλάει για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Τι συμβαίνει σ' αυτούς τους δύο ανθρώπους;


«Είναι ένα ζευγάρι που ξαφνικά χωρίζει. Στην αρχή του έργου βλέπουμε τον χωρισμό του. Δεν δίνεται ο λόγος και η αιτία του χωρισμού τους. Τα ζευγάρια αγαπιούνται και κάποιες φορές χωρίς λόγο χωρίζουν. Αυτοί οι δυο χωρίζουν ερωτευμένοι. Έπειτα πέντε χρόνια η Μαργαρίτα μετακομίζει σε ένα σπίτι όπου υπάρχει μία πολύ κακότεχνη μεσοτοιχία με το διπλανό διαμέρισμα και ακούγονται τα πάντα. Είναι σαν να συγκατοικούν. Δεν αναγνωρίζονται και ερωτεύονται ξανά από την αρχή» τόνισε στο Mytv.

-Τι προκαλεί πλήξη σε μία σχέση;

«Η ρουτίνα προκαλεί πλήξη σε μία σχέση, από ένα σημείο και μετά η ρουτίνα δημιουργεί πρόβλημα. Ξέρεις πολύ καλά τον άλλο και γίνεται περίεργο, η απομυθοποίηση είναι απαραίτητη, έτσι και αλλιώς. Σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει θαυμασμός, σεβασμός, αγάπη είναι το αυτονόητο. Αλλά να την περίπτωση του ζευγαριού του έργου, μάλλον η κούραση οδήγησε στον χωρισμό. Το περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν λόγω κούρασης.»

-Παρατηρούμε ότι ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί μπορεί να κουραστούν, αλλά δεν γνωρίζονται ουσιαστικά. Για ποιον λαγό συμβαίνει αυτό;

«Στο έργο το ζευγάρι γνωρίζεται πραγματικό μέσω της μεσοτοιχίας. Βέβαια, αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια και ψάχνει τη ζωή του. Σύμφωνα με την κατάσταση που ζει. Λέμε «η ζωή μου κύκλους κάνει», είναι μία φράση που αντιστοιχεί σε πολλές καταστάσεις το βλέπω και από τον εαυτό μου. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι «εγώ είμαι αυτή;», μετά από ένα διάστημα επανέρχομαι, όμως ο χωρισμός στο συγκεκριμένο ζευγάρι ανέτρεψε τη ζωή τους, άλλαξαν πολύ μέσα σ’ αυτά τα πέντε χρόνια» 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !