Ποια εκπομπή κάνει πρεμιέρα σήμερα στον ΣΚΑΙ;

Unknown
0
Τα Μαστορέματα κάνουν πρεμιέρα με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου την Κυριακή 14 Μαΐου στις 16:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ξέρουμε ότι σας λείψαμε… για αυτό κι επιστρέφουμε! Σηκωθείτε από τον καναπέ, ξεσκονίστε τα εργαλεία σας, φορέστε γάντια και γυαλιά, γιατί αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου, η εκπομπή “Μαστορέματα ”, θα σας δώσει ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας αλλά και τη διάθεση σας!

Ο Ηλίας δείχνει πώς να φτιάξετε ένα έπιπλο για την τηλεόραση σας, μεταμορφώνει τρία μέτρα χαλκοσωλήνα σε ένα στυλάτο επιτραπέζιο φωτιστικό κι ένα laptop stand. Στη συνέχεια φτιάχνει μία βάση στήριξης για το λάστιχο ποτίσματος, χρησιμοποιώντας δύο υλικά.

Η Εύα δείχνει τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά και πώς να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχήματα στον τοίχο σας ενώ συναντά τον τσαγκάρη Στράτο Σίμου, ο οποίος με πολλή αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα ανδρικά παπούτσια, για όλους αυτούς που θέλουν να προσθέσουν μία δόση πολυτέλειας στην εμφάνισή τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !