Μανού Τσάο-Κλέλια Ρένεση: Αρραβωνιάστηκαν και περιμένουν παιδί;

0
Η σχέση του Γάλλου τραγουδιστή Manu Chao με την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, έχει απασχολήσει αρκετά τα Μέσα της χώρας μας, ιδιαίτερα μετά το μουσικό project στο οποίο συνεργάζονται.
Όμως απ ότι φαίνεται, το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο ελληνικό, καθώς tabloids της Γαλλίας αναφέρουν αυτές τις μέρες, πως η σύντροφος του διάσημου τραγουδιστή είναι έγκυος και οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.


Το γαλλικό περιοδικό «Babies and Stars»,σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει πως ο Manu Chao θα γίνει πατέρας από τη μακροχρόνια σχέση του, καθώς σε ρομαντικό δείπνο του ζευγαριού, κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή στις 28 Μαΐου, η Κλέλια εθεάθη με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται το περιοδικό, η Ελληνίδα ηθοποιός, δεν έπινε κρασί ή κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό, αλλά μόνο νερό, γεγονός το οποίο φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες περί εγκυμοσύνη. Μάλιστα, εκπρόσωπος του Manu Chao, ρωτήθηκε για τις φήμες και δήλωσε «πως δεν απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική ζωή του Manu».

Πριν μερικές ημέρες, οι Sun- Times της Γαλλίας, ανέφεραν πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί. Πηγή είπε στο περιοδικό πως είδε τον Manu και την Κλέλια, να αγοράζουν μαζί μονόπετρο από γνωστό κοσμηματοπωλείο. Στο ίδιο περιοδικό μιλά και φίλος του τραγουδιστή (χωρίς να αναφέρεται το όνομα του) ο οποίος υποστήριξε πως η Κλέλια έχει πάρει τα μυαλά του 55χρονου και οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί. Αλήθεια ή φήμες; Όπως και να χει ο χρόνος σύντομα θα δείξει.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !