Ε. Παπαδοπούλου: Όταν αποχώρησε ο Στέλιος, δήλωσα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω

Unknown
0
Συνέντευξη στο Down Town παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της, του Στέλιου και την πρώτη τους συνάντηση στο νησί μετά την αποχώρηση.

Όταν πρότεινες για αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη κι εκείνος τελικά έφυγε, δεν έγινε καλύτερο το κλίμα για σένα ως προς τη διαβίωση;
Όταν αποχώρησε ο Στέλιος, δήλωσα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω. Δεν μπορούσα να ξέρω αν το κλίμα που θα αντιμετώπιζα, θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο.

Όπως είδαμε όλοι, γύρισες στην παραλία για να μαζέψεις τα πράγματά σου και ήσουν πολύ συγκινημένη. Μάλιστα, τους χαιρέτησες όλους εγκάρδια και ζήτησες «συγνώμη». Για ποιο λόγο απολογήθηκες;
Ζητάω συγνώμη, μόνο όταν υπάρχει λόγος. Αν δεις τις προτάσεις μου, έλεγα «κι αν έκανα κάτι, συγνώμη!». Πάντα έβαζα μπροστά το «κι αν». Ζήτησα, λοιπόν, «συγνώμη» γιατί έτσι λειτουργώ. Όταν τελειώσει μία κατάσταση θέλω να αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να κρατάω κακίες. Να ολοκληρώνω τους κύκλους μου όμορφα και με καλό τρόπο. Ό,τι έγινε, έγινε.

Μετάνιωσες που ψήφισες τον Στέλιο; 
Παρά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί, είμαι ένας άνθρωπος δίκαιος. Δεν είχα πάει με αυτό το σκεπτικό! Θα ψήφιζα για αποχώρηση έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη. Όμως, ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από εκείνον και όλη την ομάδα, κι έτσι τον ψήφισα.

Όταν αποχώρησε κι ο ίδιος, σας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσετε στο ξενοδοχείο και να τα βρείτε;
Έτυχε και τον συνάντησα στο νησί. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί. Το επεισόδιο του Στέλιου είχε παιχτεί νωρίτερα και είχε πάρει το κινητό του, το δικό μου δεν είχε προβληθεί, δεν είχα κινητό και οι κανόνες λέγανε να μη συναντηθούμε. Παρόλα αυτά, συναντηθήκαμε μια μέρα και μας απομάκρυνε η παραγωγή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έκανα με τον Στέλιο για το «Down Town», μου είπε ότι το σκηνικό με το μαγιό ήταν ένα «ατυχές περιστατικό». Το βλέπεις κι εσύ έτσι;
Θα μπορούσα να το δω έτσι. Απλά, ο Στέλιος είχε αυτή την άτυχη στιγμή να φανεί όλο αυτό στο κοινό.

Θεωρείς ότι ο Στέλιος έχει στοχοποιηθεί άδικα από τον κόσμο και τους φανατικούς τηλεθεατές που βλέπουν το παιχνίδι;
Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω αν αυτό που γίνεται είναι άδικο ή δίκαιο. Δεν είναι σωστό να εκφέρω άποψη για συμπαίκτες μου. Άλλωστε, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν με τη γνώμη μου. Αφήνω το κοινό να καταλάβει σύμφωνα με την κρίση και το ένστικτό του.

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού είχες αναφέρει ότι εκεί μέσα δεν είχες την αποδοχή κάποιων ανθρώπων, όπως άλλωστε συνέβη και στην παιδική σου ηλικία – όταν οι συμμαθητές σου σού έκαναν bullying, λόγω καταγωγής. Τότε, πώς το αντιμετώπιζες όλο αυτό;
Τότε ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα, το έργο επαναλήφθηκε, αλλά όχι λόγω καταγωγής. Άλλοι ήταν οι λόγοι και τους είδατε. Όταν ήμουν παιδί πληγωνόμουν, δεν είχα άμυνες, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Απλά, στεναχωριόμουν και δεν μιλούσα. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου και ήμουν ανίκανη να το διαχειριστώ… Σήμερα, είμαι πιο ώριμη και το διαχειρίζομαι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !