Απόψε το «Στην υγειά μας», μας ετοιμάζει ένα διαφορετικό πάρτι με καλεσμένους-έκπληξη...


Ντισκομπάλες, φωτορυθμικά, χορός και μουσικές από το ‘60 μέχρι σήμερα. Απόψε, Σάββατο 6 Μαΐου,στις 22:00, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μας προσκαλεί σε ένα πάρτι.

Καλεσμένοι οι Πωλίνα, Τόνυ Σφήνος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Δώρος Δημοσθένους, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stereo Soul, Κασσιανή Λειψάκη, Εύα Τσάχρα και Άρης Πλασκασοβίτης που ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες.

Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η συμμετοχή της 14χρονης Σύνθιας, που καθηλώνει με τη μαγευτική της φωνή. Ιδιαίτερη είναι και η έναρξη της εκπομπής με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, σε ρόλο dj, να ξεσηκώνει τους πάντες με τους ντίσκο ρυθμούς της.


Στην παρέα και οι: Γιώργος Πολυχρονίου, Λάκης Γαβαλάς, Μάγδα Τσέγκου, Μαίρη Μηλιαρέση, Χρήστος Νέζος, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Μαρία Φραγκάκη, Χρήστος Σπανός, Τραϊάνα Ανανία, Εύη Σέμπρου, Κλώντια - Άννα Στόγια, Πάνος Τσιλούνης, Γεωργία Γεωργίου, Αναστασία Μοδιώτη, Αντώνης Παπαηλίας, αλλά και 50 χορευτές.


«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε  ακόμη!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: