''Νονός'' της νύχτας ο άνδρας που εκτέλεσαν έξω από σχολείο στα Γλυκά νερά

Unknown
0

Πρωτοφανής ήταν ο τρόπος που διάλεξαν μέλη αντίπαλης μαφιόζικης συμμορίας όπως όλα δείχνουν, για να εκτελέσουν τον 47χρονο «Νονό» του Πειραιά Β. Γ., έξω από σχολείο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού του αλλά και άλλων παιδιών και γονέων, κάτι που σίγουρα θα οδηγήσει σε πόλεμο μεταξύ των συμμοριών, αφού σε αυτή την περίπτωση παραβιάστηκαν ακόμα και οι άγραφοι κώδικες που ακολουθούν οι μαφιόζοι.


Ήταν περίπου είκοσι λεπτά μετά τις 8 το πρωί όταν το παλιό πρωτοπαλίκαρο της ομάδας Καλαποθαράκου και «Νονός» της νύχτας στον Πειραιά, Β. Γ., άφηνε το παιδί του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, επί της οδού Σαλώνων.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένα Ι.Χ. μάρκας Hyundai, στο οποίο επέβαιναν 3-4 κουκουλοφόροι… Δύο από αυτούς έβγαλαν δύο 9αρια πιστόλια από τα παράθυρα και με το αυτοκίνητό τους σχεδόν εν κινήσει, κυριολεκτικά γάζωσαν τον 47χρονο, σωριάζοντάς τον νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, αφού μόλις είχε αφήσει τον παιδί να πάει στο σχολείο.



Μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά στον ώμο μία μητέρα που βρισκόταν σε μία απόσταση περίπου 50 μέτρων και η οποία επίσης μόλις είχε αφήσει το παιδάκι της να πάει στο σχολείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο με τους καθηγητές να τρέχουν να μαζέψουν τα παιδιά μέσα στο σχολείο, αφού οι σφαίρες έπεφταν βροχή, ευτυχώς δίχως να χτυπήσει κανένα παιδί, εξαιτίας του ακήρυχτου πολέμου μεταξύ μαφιόζων… Μάλιστα, ήταν τόσο πρωτοφανής αυτή η ενέργεια που αν αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονταν μία φορά στο στόχαστρο των Αρχών, τώρα είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής για τις Αρχές το «ξεδόντιασμά» τους αφού για πρώτη φορά θέτουν σε άμεσο κίνδυνο αθώους ανθρώπους και μάλιστα παιδιά.


Λίγο μετά, εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, καμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο με δύο μοτοσικλέτες.

Το θύμα ήταν κάτι παραπάνω από παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και το 2003 και το 2011 στην μεγάλη υπόθεση εξάρθρωσης ομάδων της Μαφίας από την Ασφάλεια Αττικής, με κατηγορούμενους 217 μαφιόζους…

Το τέλος του ήταν όμοιο με αυτό των ανθρώπων της νύχτας σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, όμως κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε εκτελεστεί από αντίπαλες συμμορίες έξω από σχολείο και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ίδιου του παιδιού και με προφανή κίνδυνο για δεκάδες παιδιά.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !