Ετοιμάζεται νέο ριάλιτι-Θα γυριστεί στα Χανιά...

 Στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τα γυρίσματα ενός
γαλλικού ριάλιτι με τον τίτλο «Les Vacances des Anges» (Οι Διακοπές των Αγγέλων).


Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που προβάλλεται στη Γαλλία κάθε μέρα από το εθνικό κανάλι ,NRJ12,και το οποίο την προηγούμενη σεζόν γυρίστηκε στις ΗΠΑ, την Κούβα και το Μεξικό. Φέτος τα γυρίσματα θα γίνουν στα Χανιά και μέλη της παραγωγής ήδη εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει ,ωστόσο,το concept του ριάλιτι το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από όσα έχουμε δει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το zarpanews.gr, οι 15 συμμετέχοντες θα μείνουν σε μία βίλα στην οποία θα υπάρχουν κάμερες που θα καταγράφουν τις κινήσεις τους σχεδόν όλη την ημέρα. Συγχρόνως οι παίκτες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας διάφορες εργασίες ,όπως καθαρισμός παραλίας, συλλογή απορριμμάτων, βοήθεια στους οδοκαθαριστές κ.ά. .Όσοι ολοκληρώσουν με επιτυχία τις εργασίες, θα «ανταμειφθούν» με ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους ή ακόμη και με μία επίσκεψη σε club.

Το ριάλιτι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη Γαλλία καθώς το παρακολουθεί χιλιάδες κόσμος και σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, κάτι που θα αποτελέσει και ένα είδος καλής διαφήμισης για τα Χανιά καθώς τα πλάνα από την πόλη αναμένεται να είναι πολλά και… εντυπωσιακά!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: