Χριστίνα Τσάφου: Τώρα μαθαίνουν το όνομα μου που θα πάρω σύνταξη!

Καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάζου Μαντικού στον ΑΡΤ fm 90,6 βρέθηκε η Χριστίνα Τσάφου. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στους Συμμαθητές, την αναγνωρισιμότητα επίσης έκανε αναφορά στον συμπρωταγωνιστή της Παύλο Χαϊκάλη.


Η ίδια αποκαλύπτει πως στο παρελθόν της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing With The Stars αλλά η δεν απάντησε θετικά: «Είπα από μέσα μου, δεν είμαστε καλά! Να πήγαινα και να έφευγα από την πρώτη εβδομάδα;» λέει.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Καφέ της Χαράς αφού ήταν ήδη 20 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχει κάποια τηλεοπτική συμμετοχή. «Ολοκληρωμένες συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ ήρθαν μετά από 21 χρόνια δουλειάς! Στο τρίτο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" πήγαινα στη Λαϊκή αγορά και άρχισαν να με αναγνωρίζουν και μου φάνηκε περίεργο! Τώρα άρχισαν να μαθαίνουν το όνομα μου που θα πάρω σύνταξη!»

Τέλος, η ηθοποιός έκανε αναφορά στον τηλεοπτικό της σύζυγο Παύλο Χαϊκάλη. «Έχουμε δουλέψει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Ο Θεός τον «έλουσε» με πάρα πολύ ταλέντο. Τον προτιμώ ως ηθοποιό συνάδελφο και όχι πολιτικό».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: