Μπάμπης Στόκας για πατρότητα: Ξαφνικά γίνεται κάποιος άλλος πιο σημαντικός από τον εαυτό σου


Ο Μπάμπης Στόκας σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και για το πώς νιώθει όταν βλέπει στη δημοσιότητα στιγμές από την προσωπική του ζωή.


Η εικόνα σας, σας απασχόλησε ποτέ στην πορεία σας;

Νομίζω, ποτέ;

Δεν τρομάξατε ποτέ με το γεγονός ότι σας άκουγαν χιλιάδες παιδιά είτε στους Πυξ Λαξ είτε μόνο;

Όχι, διότι αν το έβλεπα έτσι θα προσπαθούσα να γίνω κάπως, δεν θα ήμουν εγώ. Προσπαθώ να είμαι εγώ, να είμαι αυτό που είμαι, με τις καλές και τις κακές μέρες. Το ζήτημα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ας κάνουμε λάθη, αχ ασχοληθούμε με αυτά που αγαπάμε, ας φάμε τα μούτρα μας κι αχ ξανασηκωθούμε. Ο κώδικας είναι κοινός για όλους μας.

Η τηλεόραση φέρνει στο φως της δημοσιότητας για πιο προσωπικά θέματα. Σας ενοχλεί;

Συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν τα σκέφτομαι. Δεν μου προκαλούν πίεση. Με ενοχλούν, αλλά την προσωπική μου ζωή προσπαθώ να την κρύβω, ή τουλάχιστον να την έχω στη θέση που της αξίζει. Δεν θέλω όπου πηγαίνω να με φωτογραφίζουν. Είμαι ένας άνθρωπος που τριγυρνάει στα μπαράκια και πηγαίνει σε σινεμά και θέατρα, θα βρω τρόπο να προφυλαχτώ, δεν πηγαίνω σε πράγματα που δεν θέλω να είμαι.

Όταν διαπιστώνετε ότι γίνεστε αντικείμενο συζήτησης για προσωπικά θέματα σας σοκάρει;

Μερικές φορές ναι, κάποιες άλλες όχι.

Η πατρότητα σας άλλαξε πολύ;

Ναι, ξαφνικά γίνεται κάποιος άλλος πιο σημαντικός από τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέχεις να μεγαλώσει το παιδί σου και νά του δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Από στρατηγός γίνεσαι υποδεκανέας. Αυτή η βουτιά στο κενό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Τι μουσική ακούτε στο αυτοκίνητο;

Ακούω ραδιόφωνο, ακούω καλή μουσική. Το καλό τραγούδι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Πηγή: Πρώτο θέμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: