Ο Χρήστος Ανθόπουλος μιλά για την επιστροφή του μέσα από τον ΣΚΑΪ...


Ο Χρήστος Ανθόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του, «Εεεε», που προβαλλόταν από το Mega, ετοιμάζει,ως γνωστόν, το τηλεοπτικό comeback του, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Σκάι με την εκπομπή, «Σπορτέξ». Από τις 20 του μήνα, λοιπόν, ο παρουσιαστής
αρχίζει να ανακρίνει τους celebrities που θα φιλοξενεί κάθε φορά, όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

«Νιώθω πολύ ωραία και για την ομάδα, αλλά και που συνεργάζομαι ξανά με τον Γιώργο Φειδά»,εξομολογείται στην ''Espresso'' και την Τεριάννα Παππά, και κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στην τωρινή τηλεοπτική δουλειά του και σε εκείνη του Mega: «Η βάση της εκπομπής είναι και αυτή τη φορά οι συνεντεύξεις, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για μια διαφορετική εκπομπή, αφού δεν θα φέρνω τους καλεσμένους σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις μου. Τότε έπαιζα έναν ρόλο. Τώρα θα δείτε κάτι εντελώς διαφορετικό», μας λέει, ενώ προχωρά και σε περισσότερες αποκαλύψεις: «Η συνέντευξη θα είναι πολύ διασκεδαστική, καθώς θα γνωρίζουμε τον καλεσμένο μέσα από το αγαπημένο του παιχνίδι».

Η τηλεοπτική επιστροφή του, πάντως, γίνεται και πάλι με μια εκπομπή που έχει έναν ασυνήθιστο τίτλο...
«Είναι λίγο vintage! Παλιά όλοι φορούσαμε σπορτέξ, τα αθλητικά παπούτσια. Κι επειδή θα έχουμε κάποια παιχνίδια πιο παραδοσιακά, για παράδειγμα, μπορεί να κάνουμε διαγωνισμό ζωγραφικής, να παίξουμε μήλα, αγαλματάκια ακούνητα, παντομίμα, πινγκ πονγκ, ανάλογα με το τι θέλει κάθε καλεσμένος, εμπνευστήκαμε τον συγκεκριμένο τίτλο».

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 19.00, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: