Μπέσυ Μάλφα: Έχω σκεφτεί να συνεργαστώ πάνω στη δουλειά μου με το εξωτερικό....

0

Ο σύζυγος της Μπέσυς Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, συνεργάζεται στο εξωτερικό πάνω στη δουλειά του. Έχει σκεφτεί να τον ακολουθήσει δουλεύοντας κι εκείνη στο εξωτερικό;



«Ναι, εξακολουθεί να συνεργάζεται και τώρα με το κανάλι Νetflix στην Ιταλία, παίζοντας στο σίριαλ «Souboura». Έχω σκεφτεί να ακολουθήσω τον Γεράσιμο και να συνεργαστώ πάνω στη δουλειά μου με το εξωτερικό, είναι πιθανό να το κάνω» τόνισε στο Λοιπόν.

- Αυτό σημαίνει ότι θα πηγαινοέρχεσαι, κάτι που κάνει τώρα ο Γεράσιμος, ή υπάρχει η πιθανότητα να εγκατασταθείτε εκεί;

«Είναι πολύ περίεργο πράγμα για να στο απαντήσω, εξαρτάται τι δουλειά θα τύχει. Αν το κάνω, θα ξεκινήσω μ' ένα πλάνο, γιατί είμαι η μητέρα της οικογένειας, αρχικά θα πηγαινοέρχομαι, αργότερα θα δείξουν τα πράγματα πώς θα πάει»

-Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια καλή «πόρτα» και για τις κόρες σας, που έχουν μπει ενεργά στην υποκριτική.

«Έχει ανοίξει η αγορά για όλους τους Έλληνες ηθοποιούς, υπάρχουν γραφεία, ευκαιρίες, γίνονται διεθνείς παραγωγές, αρκεί να θέλει κάποιος. Αν ψαχτεί, θα βρει τρόπο. Τα κορίτσια τώρα θα πάνε στο 3ο έτος στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται εδώ για τις σπουδές τους. Έπειτα είναι μεγάλα κορίτσια, αποφασίζουν για τον εαυτό τους, δεν ξέρω τι θα θελήσουν να κάνουν. Πρέπει να δοκιμαστούν σε όλα τα επίπεδα να σκληρύνουν στη δουλειά και θα αποφασίσουν εκείνες αν θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους ή όχι στο εξωτερικό. Η Νίκη τώρα είναι στο θέατρο «Βeton 7», στην παράσταση «Ηχώ», που πηγαίνει πολύ καλά, μαζί με τον Ακίνδυνο Γκίκα και τη Μέλισσα Στοΐλη. Μαζί με την Όλγα έπαιξαν και στην παιδική παράσταση «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου», το παραμύθι του Γιώργου Δούκα, που πήγαμε περιοδεία στα σχολεία. Δουλεύουν πολύ σκληρά, αγαπάνε πολύ τη δουλειά, κι επειδή είναι εργατικές, παιδιά σεμνά, χαμηλών τόνων, αυτό μου λέει κι ο κόσμος, έχουνε μέλλον, τουλάχιστον για την ψυχή τους»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !