Μαίρη Μπενέα: «Ήθελα να τελειώσω τη Νομική και να γίνω δημοσιογράφος»


δημοσιογράφος ,Μαίρη Μπενέα, παρουσιάζει με επιτυχία την εβδομαδιαία εκπομπή του Σκάι, Δικογραφίες. Η ίδια μιλά στη Real...

Ισχύει ότι αν δεν γινόσουν δηµοσιογράφος θα ήσουν χορεύτρια; 

Έχω κάνει χορό για πολλά χρόνια και κάνω ακόµα. Αν είχα συνεχίσει τις σπουδές µου στον χορό, θα είχα φύγει στο εξωτερικό. Ο πατέρας µου, µοy είχε πει: «Αν θέλεις να κάνεις χορό και να συνεχίσεις τις σπουδές σου, θα πας Αµερική. Εδώ τι να κάνεις; Να χορεύεις στα µπουζούκια;». Και τότε κυριάρχησε µέσα µου το ότι ήθελα να τελειώσω τη Νοµική και να γίνω δηµοσιογράφος. Αυτά αποφάσισα και άφησα πίσω µου την καριέρα της χορεύτριας. Όµως, δεν σταµάτησα ποτέ το µπαλέτο, το οποίο εξακολουθώ και κάνω. 

Πώς είναι η σχέση µε την κόρη σου; 

Το παιδί µου είναι η απόλυτη προτεραιότητά µου, αλλά η ζωή µου δεν είναι µόνο το παιδί µου. Η Κωνσταντίνα είναι 18 χρόνων και προετοιµάζεται για τις Πανελλήνιες. Είµαστε παρεάκι, αλλά έχουµε τις κόντρες µας. Συχνά τη συµβουλεύοµαι, γιατί πολλές φορές οι απόψεις της είναι πολύ πιο ώριµες από την ηλικία της. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: