Απρόσμενη η συνέχεια στα Δίδυμα Φεγγάρια...

0
154o επεισόδιο
Ο αστυνομικός συλλαμβάνει τον Αντώνη και η Σίλα μένει άφωνη με αυτό που συμβαίνει. Στο μεταξύ, η Αλίκη παρακαλάει τον Αμβρόσιο να της πει πόσο χρόνο ζωής έχει ακόμα ο Παύλος.. Η Αφροδίτη, έξαλλη με τον Αντώνη, δηλώνει ότι δεν θα φύγει από το σπίτι.. Η Αγάπη ζητάει μια χάρη από τον Παύλο, καθώς θέλει να συγκατοικήσει με τον Ορέστη για δέκα μέρες. Η Αρετή καβαλάει το καλάμι, λόγω επιτυχίας στον καφέ και λέει ότι θα κάνει ακόμη μια μεγάλη πρόβλεψη! Η Αλίκη συμμετέχει σε μια σύσκεψη στην εταιρία και διορθώνει την Αγάπη σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο.. Η Ελισάβετ πάει στο σπίτι της Αγάπης, που συζεί με τον Ορέστη και της λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του!

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

155o επεισόδιο
Η Αγάπη αντιδρά εντελώς ψυχρά και κλείνει την πόρτα στα μούτρα της Ελισάβετ. Από την στενοχώρια της, η Ελισάβετ δεν γυρίζει σπίτι και ο Παύλος με την Αλίκη ανησυχούν πολύ για ακόμα μια φορά. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος παίρνει κάποια πολύ καλά νέα που έχουν σχέση με τον μεσίτη που τους έκλεψε τα λεφτά. Λίγο αργότερα, η Φραντζέσκα επισκέπτεται τον Φίλιππο στον εκδοτικό και έχει μια έκρηξη θυμού. Η Αρετή πείθει την Λαμπρινή ότι αρέσει στον περιπτερά και ξεκινάει μια καινούρια ερωτική ιστορία. Ο Αντώνης δηλώνει ότι το πάει στα σοβαρά με τη Σίλα και την αιφνιδιάζει αρκετά. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αλίκη ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής..

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

156o επεισόδιο
Μία φράση του Παύλου κάνει την Αλίκη να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Ταυτόχρονα η συμβίωση με την Αγάπη αποδεικνύεται μια ασταμάτητη περιπέτεια για τον Ορέστη. Την ίδια στιγμή, το «αθλητικό πνεύμα» της Λαμπρινής, τη φέρνει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου των δύο Άλφα. Παράλληλα ο Αντώνης βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του μικρού Γιάννη. Εν τω μεταξύ το γεύμα στο σπίτι του Παύλου, διεξάγεται σε εξαιρετικό κλίμα, μέχρι τη στιγμή που καταφθάνει η Ελισάβετ και ανατρέπονται όλα. Συγχρόνως η Αφροδίτη έκτος έλεγχου επιτίθεται δημόσια στον Αντώνη και τη Σίλα. Λίγο αργότερα η Ελισάβετ ζητάει να της επιβεβαιώσει ο Παύλος μία δυσάρεστη υποψία.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

157o επεισόδιο
Ο Παύλος λέει όλη την αλήθεια στην Ελισάβετ για την υγεία του. Στο μεταξύ, ο Αντώνης με την Αφροδίτη έρχονται σε τεράστια ρήξη.. μάρτυρας η Σίλα. Ο Παύλος προτείνει κάτι στην Ελισάβετ που θα της αλλάξει τελείως τη ζωή. Ο Ορέστης με την Αγάπη αρχίζουν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο θέμα της συγκατοίκησης. Η Λαμπρινή με τη Λίτσα και τον Τόλη τον περιπτερά, βγαίνουν για φαγητό για να γνωριστούν καλύτερα! Η Σίλα πάει και βρίσκει την Αφροδίτη και την απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον Αντώνη. Ο Παύλος κανονίζει ραντεβού με τον Φίλιππο για να τα πούνε κατ’ ιδίαν. Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Φίλιππος παντρεύεται και πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

158o επεισόδιο
Η είδηση ότι ο Φίλιππος παντρεύεται φέρνει πανικό στην Αγάπη και τρομερή ζήλια.. Η Αφροδίτη φεύγει επιτέλους από το σπίτι του Αντώνη και ο δρόμος για την ευτυχία του με τη Σίλα είναι πλέον ανοιχτός.. Η Μαρουσώ κλείνει τη συμφωνία με την ταβέρνα κι η επιχείρησή της θα αρχίσει να λειτουργεί από την επόμενη σεζόν.. Η συγκατοίκηση του Ορέστη με την Αγάπη φαίνεται να τον έχει ενοχλήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κοιμάται μέσα στην εταιρία πρωινές ώρες.. Ταυτόχρονα η Ελισάβετ, γνωρίζοντας την άσχημη κατάσταση της υγείας του Παύλου, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο χρόνο μαζί του και να πλησιάσει την Αγάπη με σκοπό να μονιάσουν. Πράγμα που για την ώρα φαίνεται αδύνατον, γιατί η Αγάπη για την ώρα δε δέχεται καμία προσέγγιση..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !