Έρχεται νέα εφηµερίδα από τον Περικλή Γκιόλια µε στήριξη Σαββίδη (;)

0
Εντονη κινητικότητα αναπτύσσει ο δηµοσιογράφος Περικλής Γκιόλιας, µετά την αποχώρησή του από τον Οµιλο του ∆ηµήτρη Κοντοµηνά.


Εκτός από τη συνεργασία του µε τα media του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, πληροφορίες θέλουν τον πρώην εκδότη της αθλητικής εφηµερίδας «Sportday» να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόµενο να προχωρήσει στην έκδοση νέου αθλητικού φύλλου.

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τον κ. Ρέστη να συµµετάσχει στο εταιρικό σχήµα, όµως ο τελευταίος απέρριψε το αίτηµα Γκιόλια µε το άκουσµά του. Σε αντίθεση µε τον Ρέστη, θετικά φαίνεται ότι αντιµετώπισε την ιδέα του δηµοσιογράφου και πρώην διαιτητή το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη που ασχολείται µε την υπόθεση «media».

Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν το αµέσως προσεχές διάστηµα να εκδοθεί νέα αθλητική εφηµερίδα υπό τον Γκιόλια, έχοντας την επιχειρηµατική στήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Σύµφωνα µε όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, καθοριστικό ρόλο στο deal των δύο πλευρών φαίνεται ότι έπαιξε η µεσολάβηση ισχυρού παράγοντα της Εκκλησίας.

Σε κάθε περίπτωση, παρουσιάζει εξαιρετικά µεγάλο ενδιαφέρον η κινητικότητα του Παντελή Γκιόλια, ο οποίος δεν έδειξε να κάµπτεται µετά την αποχώρησή του από τον Alpha του ∆ηµήτρη Κοντοµηνά.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !