Ετοιμάζουν τρέιλερ κατά των τραπεζών...


Μετά την επιστολή των εργαζομένων του MEGA προς τη διοίκηση της Alpha Bank ,εκφράζοντας το δίκαιο αίτημά τους να αποδεσμευθεί κάποιος λογαριασμός για να πληρωθούν, αναμένεται να ακολουθήσει και σχετικό τρέιλερ. Την ίδια ώρα που η κινητικότητα στο προσκήνιο και το
παρασκήνιο έχει φουντώσει για την επόμενη ημέρα του καναλιού και οι εργαζόμενοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον ευελπιστώντας να επιστρέψουν σύντομα σε μια κανονικότητα, απαιτούν από τις τράπεζες το ελάχιστο μέχρι τότε που είναι η καταβολή μέρος των δεδουλευμένων τους.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, θεωρούν αδιανόητη μια αρνητική απάντηση των τραπεζών, δεδομένου – εκτός όλων των άλλων- ότι με προσωρινή διαταγή η εταιρεία απολαμβάνει την προστασία από τους πιστωτές της, με αποτέλεσμα να καθίσταται εφικτή η διάθεση κάποιου ποσού για τη μισθοδοσία τους. Βεβαίως, αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις σε περίπτωση που ξεκινήσει η μετάδοση τρέιλερ που θα γνωστοποιεί τη διεκδίκηση των εργαζομένων να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα τους οι τράπεζες,ενώ δεν αποκλείεται όσοι αντιδράσουν να επικαλεστούν ακόμη και τις εξελίξεις, προκειμένου να τους πείσουν να αναστείλουν την απόφασή τους, αλλά δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ότι αυτοί οι άνθρωποι αδυνατούν πια να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους!

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: