Ο Μπράντ Πιτ σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί.

0
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον περασμένο Σεπτέμβριο η είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ.


Ο 53χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ Style, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, τον εθισμό του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αλλά και στο διαζύγιό του.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία και ότι είναι σε προσπάθειες να κόψει τους εθισμούς του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και λέει πως είναι κάτι που απολαμβάνει.

«Μόλις ξεκίνησα θεραπεία. Μου αρέσει πολύ. Πέρασα από δύο ψυχαναλυτές προτού βρω τον κατάλληλο» ενώ σχετικά με τους εθισμούς του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο… Είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά. Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ»

Σχετικά με το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί ο ηθοποιός είπε πως ήταν γι αυτόν ένας παράγοντας για να αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως οι έντονες διαμάχες που είχε το ζευγάρι σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών, καθώς η Τζολί δεν του επέτρεπε να τα δει και τον κατηγορούσε για κακοποίηση, ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους έχουν συνεργαστεί για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !