Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Από την τηλεόραση έχω να θυµάµαι καλές στιγµές, αλλά και πισώπλατα µαχαιρώµατα....

0

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ο οποίος φροντίζει για την υγεία μας τηλεοπτικά, μιλάει για τη σχέση του με τους ανθρώπους της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μέσα σε αυτή ενώ μιλάει και για την αποχή του από τις κοσμικότητες αλλά και τις δημόσιες σχέσεις γενικότερα...


Έχετε φίλους από την τηλεόραση;

Έχω δυο-τρεις πολύ καλούς φίλους που δεν είναι δηµοσιογράφοι και δεν δουλεύουν στην τηλεόραση. Από τον χώρο έχω πολλούς καλούς γνωστούς. Με ορισµένους περνάω καλά, ταιριάζουν τα ενδιαφέροντά µας, µε άλλους δεν βρίσκοµαι συχνά, αλλά τους εκτιµώ και τους σκέφτοµαι. Έχω να θυµάµαι καλές στιγµές, αλλά και πισώπλατα µαχαιρώµατα. Ποτέ δεν γύρισα πίσω για να ζητήσω τον λόγο, είµαι πια αρκετά ώριµος και µπορώ να συγχωρώ µε µεγάλη ευκολία.

Αν και προβεβληµένος, ζείτε χωρίς κοσµικότητες...

Οι κοσµικότητες µε κουράζουν. Πάω µόνο σε καλέσµατα που αφορούν καλό σκοπό ή σχετίζονται µε την τέχνη. Προσπαθώ να υπηρετώ τη δουλειά µου και όχι τον εαυτό µου. ∆εν έχω χτίσει πάνω στον χαρακτήρα µου ή στις δηµόσιες σχέσεις, αλλά στην ανάγκη που αισθάνοµαι χρήσιµος στη δουλειά που επέλεξα. ∆εν µου αρέσουν οι φωτογραφίες µου, ούτε να βλέπω και τον εαυτό µου στην τηλεόραση, την οποία ανοίγω ελάχιστα. Όµως, φωτογραφίζω τα πάντα, καθώς είµαι οπτικός τύπος και πάντα ψάχνω µια διαφορετική γωνία λήψης. Αν δεν ήµουν δηµοσιογράφος, θα ήµουν φωτογράφος ή αρχιτέκτονας.

Πηγή: real


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !