Πολυχρονίδης:«Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν πίστευα ότι θα παρουσίαζα τον 'Τροχό'»

0

«Μήπως θα ήταν καλύτερα, βρε Πέτρο, να μου δώσεις τα χρήματα και να αφήσω το αυτοκίνητο που κέρδισα;».Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με την ''Espresso'' και τη Μαρία Ανδρέου μια πικρή
αλήθεια για την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων. Οι παίκτες του «Τροχού της τύχης» δεν διστάζουν να αποκαλύψουν στον αγαπητό παρουσιαστή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού -προβάλλεται καθημερινά στις 18.50 στο Star Channel- ότι δύσκολα τα βγάζουν πέρα και από το να κερδίσουν το αυτοκίνητο, το οποίο κοστίζει 17.000 ευρώ και να μπουν στη διαδικασία των τελών κυκλοφορίας, της ασφάλειας και των συνεργείων, προτιμούν να πάρουν «ζεστά» χρήματα στο χέρι.

Ο Πέτρος μάς ανακοίνωσε με πολλή χαρά ότι δεν περίμενε ποτέ, όταν άρχιζε το παιχνίδι, ότι θα φτάσει στο σημείο να συζητά με το κανάλι για τέταρτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν και πως από τον Αύγουστο θα μπει ξανά στο στούντιο για γυρίσματα...
«Η φετινή σεζόν ήταν καλύτερη από την προηγούμενη κι εύχομαι η νέα να την ξεπεράσει. Στον δρόμο ο κόσμος με χαιρετάει σαν να είμαι άνθρωπος δικός του. Μου λένε ότι είμαι πιο ψηλός από κοντά και πιο λεπτός. Εγώ τους απαντώ ότι για όλα φταίει η Τζούλια Νόβα, η οποία είναι πανύψηλη και λεπτή, κι εκείνοι λύνονται στα γέλια», λέει ο παρουσιαστής και συμπληρώνει: «Πραγματικά στον “Τροχό” βλέπετε τον αληθινό Πέτρο. Στην τηλεόραση, αν είσαι δήθεν, τότε σε “ξερνάει” το γυαλί. Όταν μοιράζουμε χρήματα με τη Τζούλια -μιλάμε για 4.000 ευρώ καθημερινά-, η χαρά μας είναι μεγαλύτερη από αυτόν που τα βάζει στον κουμπαρά του. Πολλές φορές αναρωτιέμαι κι εγώ αν το συνολικό ποσό που έχει δώσει η παραγωγή μέχρι τώρα φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Μπορεί να το έχουμε πιάσει! Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως από το πλατό της εκπομπής έχουν περάσει πάνω από 6.000 άτομα ως κοινό. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας εξομολογηθώ κάτι: Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν θα πίστευα -όταν ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα “Τροχό της τύχης”- ότι θα τον παρουσίαζα κάποτε. Να που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα Εβρου, δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του από μια δύσκολη ακριτική περιοχή αλλά και για την οικογένεια που δημιούργησε. «Είμαι δύσκολος άνθρωπος, απαιτητικός και για να επιβιώσει κανείς μαζί μου, πρέπει να με αγαπά πραγματικά. Η σύζυγός μου, παρότι έχει τη δική της δύσκολη δουλειά, κρατά το σπίτι μας και φροντίζει εμένα και τα δύο παιδιά μας, τον δεκάχρονο γιο μας και την επτάχρονη κόρη μας. Δύο καταπληκτικά παιδιά τα οποία είναι ολόκληρη η ζωή μου, αλλά λόγω της φορτωμένης δουλειάς τα βλέπω ελάχιστα. Περιμένω να τα χαρώ στις διακοπές μας. Αν και φέτος το καλοκαίρι θα αργήσουν, καθώς αρχίζω καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα στο ραδιόφωνο, 89,8 Δρόμος FM. Θα είναι το πρώτο ραδιοφωνικό παιχνίδι με πολλούς παίκτες που θα βγαίνει από τα Village στου Ρέντη», καταλήγει ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !