Νίκος Παναγιωτόπουλος:Αποκάλυψε ποια είδηση ονειρεύεται να εκφωνήσει από το δελτίο ειδήσεων!


Ο ανκορμαν της ΕΡΤ ,Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλά τόσο για το πώς μπήκε στη δημοσιογραφία,
όσο και για το ποια είδηση ονειρεύεται να εκφωνήσει ως δημοσιογράφος...

Πώς σας μπήκε το μικρόβιο της δημοσιογραφίας; 

Ένα καλοκαίρι, στα 19, ήμουν διακοπές στην Κύπρο από όπου κατάγεται η μητέρα μου, γνώρισα κάποια παιδιά στον τοπικό σταθμό Πάφου, μου είπαν «έλα να κάνουμε νυχτερινή εκπομπή». Ξεκινήσαμε μεσάνυχτα και τελειώσαμε 7 το πρωί. Από τότε το ραδιόφωνο έγινε η μεγάλη μου αγάπη. Ξεκίνησα από αθλητικές μεταδόσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, μετά στον 9.84, στον Flash, στον ΣΚΑΪ και πάει λέγοντας. 

Θα μπορούσατε να πείτε ειδήσεις και στα κυπριακά; 

Όχι, δυστυχώς δεν τα μιλάω, γιατί έφυγα πολύ μικρός. Μπορείς κατά μια έννοια να πεις ότι ήμουν και πρόσφυγας. Η οικογένειά μου είχε αποφασίσει να μείνει μόνιμα στην Κύπρο, είχαν φτιάξει σπίτι και επιχείρηση εκεί, αλλά, όταν έγινε η εισβολή, φύγαμε και τότε ήμουν μηνών,δηλώνει  στη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την εφημερίδα, Real News.

Κάνετε τρελά όνειρα; 

Ναι, βέβαια, να γίνω ψαράς! Αλλά πριν από αυτό, μεγάλο μου όνειρο είναι να εκφωνήσω την είδηση ότι η χώρα βγήκε από το μνημόνιο κι ότι επανερχόμαστε σε μία κανονικότητα. 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: