Η Ντενίση κάνει έργο για τη ζωή του Καζαντζίδη

Unknown
0

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη θα μεταφερθεί στο σανίδι από την Μιμή Ντενίση.


«Θα είναι μια υπερπαραγωγή. Δεν ψάχνουμε να βρούμε πρωταγωνιστή με τη φωνή του Καζαντζίδη, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο, αφού ήταν μοναδικός. Στην παράσταση θα ακούγονται τα αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη με τη φωνή του» δήλωσε στην espresso η Μιμή Ντενίση.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η ίδια η Μιμή Ντενίση, έπειτα από πρόταση που της έγινε από την εταιρία παραγωγής, ενώ υπογράφει και τα κείμενα σε συνεργασία με την πολυγραφότατη σεναριογράφο Κωνσταντίνα Γιαχαλή , η οποία ήταν βοηθός της και στη θεατρική μεταφορά του «Μάγκα» της Πηνελόπης Δέλτα.

Η πρεμιέρα του έργου αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018 και αυτή την περίοδο οι δύο κυρίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του κειμένου. Όπως κάνει σε κάθε θεατρική δουλειά της, η Μιμή Ντενίση έκανε ενδελεχή έρευνα για τη ζωή και το έργο του ογκόλιθου του ελληνικού πενταγράμμου, η οποία βασίστηκε σε βιογραφίες του, συνεντεύξεις του και σε βιβλία που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν.

Σύντομα, η Μιμή Ντενίση θα βρεθεί και στην Αμερική, όπου θα έχει επαφές για την κινηματογραφική εκδοχή της «Σμύρνης» της, η οποία, όπως πρώτη έγραψε η «Espresso», αρχίζει γυρίσματα στη Λέσβο, στο τέλος του καλοκαιριού, με διεθνές καστ. Με αφορμή, λοιπόν, το ταξίδι της εκεί, η ηθοποιός, συγγραφέας και θεατρική παραγωγός θα δει και κάποιους χώρους, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την επιτυχημένη παράστασή της, από τον Ιανουάριο του 2018, οπότε θα αρχίσει η περιοδεία της σε Αμερική και Καναδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η Μιμή έχει αποφασίσει η παράστασή της να περιοδεύσει μόνο στις δύο αυτές χώρες που βρίσκονται πέραν του Ατλαντικού και όχι και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που σκεφτόταν αρχικά. Κι αυτό λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη γηραιά ήπειρο, εξαιτίας των τρομοκρατικών απειλών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !