Σοφία Βόσσου: Ο έρωτας με έρωτα περνάει....

0
Δια του αρραβώνος...«έστριψε» η Σοφία Βόσσου από τον Αρμένιο γιατρό και επιχειρηματία Ερνέστο Οβσεπιάν! Και τώρα είναι ξανά ερωτευμένη!



Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έριξε για -άγνωστο λόγο- τίτλους τέλους στη σχέση του και ο χωρισμός του κρατήθηκε μυστικός και από τις δύο πλευρές... ως τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια έριξε τη... βόμβα: «Δεν έχω αρραβωνιαστικό! Χωρίσαμε! Δεν τα βρήκαμε, δεν ταίριαζαν τα ωράρια, περάσαμε πολύ ωραία ενάμιση χρόνο, μια χαρά, όλα καλά! Εχουμε χωρίσει εδώ και δυο τρεις μήνες» αποκάλυψε σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Happy day» αφήνοντας εμβρόντητη την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και οι... ανακοινώσεις της δεν είχαν τέλος, αφού η Σόφία Βόσσου βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει ότι είναι και πάλι ερωτευμένη «Ο έρωτας, εμένα μου έρχεται αμέσως! Μόλις φύγει ο προηγούμενος, τσουπ! Στις 9 του μακαρίτη άλλος μπήκε μες στο σπίτι!» δήλωσε γελώντας».

Ο άντρας που κέρδισε την καρδιά της ονομάζεται Κώστας Σπαγγούρος! Είναι ένας γοητευτικός άνδρας, ο οποίος ασχολείται με τουριστικά επαγγέλματα και διαμένει στο Χαϊδάρι. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, μεσώ κοινών γνωστών, και από εκείνο το πρώτο βράδυ που συναντήθηκαν δεν χώρισαν ξανά. Τα τρυφερά τετ ατ ετ του νέου ζευγαριού δείχνουν ότι βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, με πολύ πάθος, και δεν είναι τυχαίο ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Εράσμια, επικροτεί και χαίρεται με τη χαρά της μαμάς της. Η Σοφία Βόσσου με τον πρώην της Ερνέστο Οβσεπιάν.

Μάλιστα η τραγουδίστρια κοινοποίησε στις 6 Μάιου, μέσω των social media, ότι βρίσκεται σε νέα σχέση, κίνηση που επανέλαβε και ο νέος αγαπημένος της, θέλοντας να δείξουν ότι ο ένας ανήκει στον άλλον! «Η Σοφία είναι σχεσάκιας. Θέλει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, έναν σύντροφο να της προσφέρει απλόχερα σιγουριά, ασφάλεια και να την κάνει να χαμογελά». Και τα βρήκε όλα αυτά στη νέα σχέση της» αποκαλύπτει πηγή από το στενό περιβάλλον της ερμηνεύτριας σύμφωνα με την Espresso.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !