Βέρτης: 'Ο καθένας δείχνει την ευαισθησία του με τον δικό του τρόπο και δεν είναι απαραίτητο να δημοσιοποιείται'


O τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καθημερινή εφημερίδα, Ειδήσεις, μίλησε για τις οικονομικές απολαβές του αλλά και την πίστη του στον Θεό...


Για τις μεγάλες οικονομικές απολαβές του τόνισε:
«Δουλεύω σκληρά, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του και καταθέτω στη δουλειά μου την ψυχή και την αλήθεια μου. Συμμερίζομαι τις ανάγκες του κόσμου, και μη νομίζεις ότι αυτό δεν αντανακλά και σε μας. Είναι οι φίλοι μας, οι γείτονές μας.Όμως, ο καθένας μας δείχνει την ευαισθησία του με τον δικό του τρόπο και δεν είναι απαραίτητο να δημοσιοποιείται. Ξεκίνησα από το μείον 10 οικονομικά και δεν φοβάμαι τίποτα. Μόνο υγεία εύχομαι...».

Ακόμη, για τη βαθιά πίστη του στον Θεό είπε:
«Η πίστη είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Ναι, πιστεύω και δεν θα σταματήσω να λέω ότι ο Θεός είναι αγάπη», ενώ για τις  επιθέσεις που δέχτηκε από ληστές,ανέφερε: «Δεν είμαι ο μόνος που έχει πέσει θύμα κλοπής. Πολλοί άνθρωποι είχαν την ίδια τύχη-ατυχία με μένα... Κακή συγκυρία ήταν θα έλεγα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: