Ευαγγελία Αραβανή: «Έλεγα «όχι» γιατί δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την Ελλάδα»


Η Ευαγγελία Αραβανή είχε πολλές προτάσεις για δουλειές στο εξωτερικό, αλλά εκείνη έκανε επιλεκτικά πράγματα, αφού δεν μπορούσε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την Ελλάδα και τους δικούς της ανθρώπους.


«Έκανα αρκετά ταξίδια και έκλεισα αρκετές δουλειές στο εξωτερικό. Δεν τόλμησα άλλες αγορές πέραν της Γερμανίας γιατί δεν μπορούσα να μείνω στο εξωτερικό για μεγάλα διαστήματα. Δεν το άντεχα. Έβαζα τα κλάματα, ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου, μου έλειπαν οι δικοί μου και οι φίλοι μου. Γι’ αυτό και δεν κυνήγησα περισσότερα πράγματα στο εξωτερικό.
Αν το μετανιώνω;
Δεν θέλω να μετανιώνω για όσα δεν έκανα. Μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή μου, γιατί τότε με ζητούσαν από πολλά πρακτορεία, αλλά εγώ έλεγα το "όχι" γιατί δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την Ελλάδα. Έμαθα να είμαι πιο υπομονετική και να πειθαρχώ. Αν δεν είσαι πειθαρχημένος, υπομονετικός και συνεργάσιμος δεν μπορείς να προχωρήσεις στον συγκεκριμένο χώρο. Αυτό που έκανα με έχει βοηθήσει πολύ και στα τηλεοπτικά βήματα μου» είπε στο Πρώτο Θέμα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: