Όσα έχουν ετοιμάσει οι αποψινές ΙΣΤΟΡΙΕΣ...

0

Ιστορίες: Οι εσωτερικές υποθέσεις της ΔΕΗ και οι «λύσεις που υπάρχουν»

Μια έρευνα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας παρουσιάζουν απόψε το βράδυ, Τρίτης 9 Μαΐου ,οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου.

Ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στην Πτολεμαϊδα και συζητά με τους μηχανικούς και τους εργολάβους της ΔΕΗ για τα προβλήματα που προκαλεί ο περιορισμός της συμμετοχής του λιγνίτη στο ενεργειακό της μείγμα, αλλά και τα αδιέξοδα μιας περιοχής που είχε μάθει να ζει τα τελευταία 60 χρόνια από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα εξετάζει το πώς η σχεδιαζόμενη απελευθέρωση της αγοράς επηρεάζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας.

Ακόμη, η Σία Κοσιώνη συναντά τον Τζόναθαν Τέπερμαν, δημοσιογράφο του περιοδικού,Foreign Affairs, και συγγραφέα του βιβλίου, «Λύσεις Υπάρχουν». O Τζόναθαν Τέπερμαν, ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου, συνάντησε ηγέτες που εφήρμοσαν πετυχημένες πολιτικές για να αντιμετωπίσουν σύγχρονα προβλήματα, και τα συμπεράσματά του τα συμπύκνωσε σε ένα βιβλίο.
Στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» μίλησε για τα παραδείγματα από τις χώρες που έλυσαν σύγχρονα προβλήματα της εποχής μας, όπως την ακραία φτώχεια, το μεταναστευτικό, τη διαφθορά και την τρομοκρατία. 

Ιστορίες, απόψε τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !