Κρίμα, Ελεονώρα!

Unknown
1
Καθημερινά 16:00 με 17:50 παρακολουθούμε το αδελφό πρόγραμμα του Survivor που ακούει στο όνομα "Survivor Πανόραμα" όπου βλέπουμε παρασκήνια από το Survivor, αλλά και σημαντικές σκηνές που είδαμε το προηγούμενο βράδυ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μια ανούσια επί της ουσίας εκπομπή, λοιπόν, με παρουσιάστρια, δυστυχώς, την Ελεονώρα Μελέτη! Μια ιδιαίτερα έξυπνη γυναίκα και ικανή δημοσιογράφο με πολύπλευρη προσωπικότητα που την βλέπουμε να περιορίζεται σε ένα τέτοιο πρόγραμμα αδικώντας τον εαυτό της, ενώ είχε εξελιχθεί πολύ όμορφα στο χώρο. Εκτός όμως από το ότι αδικεί τον εαυτό της, κάνει και κορυφαίες συζητήσεις on air! Η τελευταία της που με "έστειλε" ήταν για το αν ο Μάριος με την γνωστή ατάκα για την Λάουρα εννοούσε πως είναι χοντρή ή πως είναι πολύ τυχερή! Το είχα αυτό το άγχος εγώ για να πω την αλήθεια...

Πάμε τώρα στους καλεσμένους του προγράμματος που είναι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, κάθε δυο τρεις μέρες, μια εβδομάδα στην καλύτερη των περιπτώσεων δίνουν το παρών οι ίδιοι στην εκπομπή. Η δε Λάουρα πήγε δύο συνεχόμενες μέρες καλεσμένη! Βέβαια πλέον ξέρεις τι θα πουν πριν το πουν! Ενδεικτικά: Οι δηλώσεις της Σόφης Πασχάλη που παρεξηγήθηκαν (δες "σεξ στο Survivor"), αλλά και η άποψη των πρώην παικτών για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Φυσικά καλεσμένους στο "Survivor Πανόραμα" βλέπουμε και άσχετους με το πρόγραμμα ηθοποιούς και τραγουδιστές που... όμως έχουμε καιρό να δούμε τηλεοπτικά!

Και εκπομπή λοιπόν για το ριάλιτι επιβίωσης κάνοντας έτσι το Survivor δημοσιογραφία!
Με το καλό και δελτίο ειδήσεων με τα νέα του Survivor!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !