Δεν θα έγραφα τραγούδι με γνώμονα μόνο το χρήμα

Unknown
0

Στην πρεμιέρα της εκπομπής REC από το Ραδιόφωνο 24/7, με την Ηλία Αναστασιάδη, βρέθηκε ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Πώς βίωσε την τεράστια επιτυχία του "Εν Λευκώ", ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής του και γιατί αναφέρει πως δεν θα έγραφε ποτέ ένα τραγούδι μόνο και μόνο για τα χρήματα;


"Από τη στιγμή που έδωσα το 'Εν Λευκώ', ήμουν ολόγυμνος στην κρίση του κόσμου. Επειδή είχε μεγάλη απήχηση, είδα ότι τελικά δεν είναι κακό να εκτίθεσαι, σταμάτησε να με πειράζει" ανέφερε ο στιχουργός και πρόσθεσε: "Ήταν μια πολύ ειλικρινής καταγραφή της πραγματικότητας που ζούσα, έκλεινα πολλούς λογαριασμούς με ανθρώπους και ήταν μεγάλη λύτρωση όταν γράφτηκε αυτό το τραγούδι".

Όπως σχολιάζει δεν κατάφερε να γράψει ένα τραγούδι στο σπίτι. "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου κάτσε τραγούδι μέσα στο σπίτι. Τα έχω γράψει όλα στον δρόμο ή σε έναν περίπατο" σημειώνει χαρακτηριστικά.

"Κάθε φορά που γράφω κάτι, θέλω να νιώθω ειλικρινής και όχι ότι κάνω κάτι κατασκευασμένο" ανέφερε για τις επιδιώξεις του μέσα από τη συγγραφή. "Όταν νιώσω κάτι τέτοιο, μπαίνω σε σκέψεις για το μήπως τέλειωσα με έναν συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης. Δεν νιώθω επαγγελματίας στιχουργός, νιώθω επαγγελματίας εκφραστής αυτού που σκέφτεται" προσθέτει.

Αν και αναγνωρισμένος πλέον, τονίζει πως τα χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός: "Δεν θα έγραφα ένα τραγούδι με γνώμονα μόνο το χρήμα. Εξάλλου, κανείς δεν θα έρθει στην εποχή μας να σου δώσει χρήματα για να 'ξεπλύνεις' έναν τραγουδιστή".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !