Ο Γρηγόρης υποδέχεται τον Μποτρίνι και μιλούν στο πλατό για τη νέα τους εκπομπή στον ANT1!

0

ποιοι άλλοι θα καθίσουν στον καναπέ του The 2night Show;

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, απόψε, Τετάρτη 17, και Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Απόψε στις 00.15, υποδεχόμαστε τον Πάνο Μεταξόπουλο. Αφήνει για λίγο το “So You Think You Can Dance” και έρχεται στο The2night Show με τον σκύλο του, τον Τάρας. Μας μιλάει για τη συμμετοχή του ως κριτής στο show και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη χορευτική του καριέρα. Μας εξηγεί γιατί ο χορός είναι πηγή δύναμης και χαράς και μας συγκινεί όλους με ένα βίντεο… Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τηλεοπτικά τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Τραγουδάει ζωντανά και αποκαλύπτει στο The2night Show αποκλειστικά, πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Στο The2night Show έρχεται και η Κατερίνα Λιόλιου. Μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και τραγουδάει ζωντανά στο πλατό.

Αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας μιλάει για την καινούρια εκπομπή ,“My Way”, ένα ξεχωριστό οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μαγειρικής με σήμα κατατεθέν μία βέσπα, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18.00 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1. Γρηγόρης και Έκτορας, ένα τηλεοπτικό δίδυμο με πολύ χιούμορ, σε μία απολαυστική συνάντηση στο πλατό του The2night Show. Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Μαίρη Σκόρδου, μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι, καθώς και τη ζωή της μετά από αυτό.

Δες στιγμιότυπα από τα δύο επεισόδια:






Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 00:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια! Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !