Ο Σαββίδης έστειλε επιστολή στην Alpha Bank για όσα πρόκειται να κάνει για το Mega

Unknown
0
O Ιβάν Σαββίδης απέστειλε έγγραφο με το οποίο δεσμεύεται προς τη διαχειρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει.

Μετά την απόκτηση ποσοστού 19,63% την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια Μπόμπολα, ο κ. Σαββίδης ξεκαθαρίζει σύμφωνα με τραπεζικές πηγές ότι δεσμεύεται να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Τηλέτυπος το ποσό των 25 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ετυρώ θα πάει προς την εξόφληση των χρημάτων των εργαζόμενων της εταιρείας.

Τα 10 εκατ. ευρώ θα πάνε για κάλυψη οφειλών προς τις τράπεζες ενώ υπογραμμίζεται πως τα 25 εκατ. ευρώ ο όμιλος DIMERA προτίθεται να τα εισφέρει ως ποσοστό που της αναλογεί για την κάλυψη της δικής του συμμετοχής στη μέλουσα αύξηση μετοχικού ξκεφαλαίου της Τηλέτυπο αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση του ο ομογενής επιχειρηματίας επιδιώκει να δεσμεύσει και τα άλλα συμβαλλόμενα στο κανάλι μέρη δίδοντας την εικόνα του ανθρώπου που επιλύει προβλήματα και βοηθά στην αποπληρωμή χρονιζουσών οφειλών. Παράλληλα μιλάει μόνο για το ποσοστό που ήδη κατέχει δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο διαγωνισμό για τις τύχες του ΔΟΛ αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο εκπρόσωποι των τραπεζών να επανατοποθετηθεί με νέα ποσά αν πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στο κανάλι.


usay

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !