Γιάννης Μποσταντζόγλου: Μέχρι τα 70 θεωρώ ωφέλιμο τον εαυτό μου ....


Όσον αφορά στο φαινόμενο των ριάλιτι, ποια είναι η γνώμη του Γιάννη Μποσταντζόγλου;«Απόλυτα αρνητική. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια κατεβάζουν τον πήχη. Καταλαβαίνω ένα σίριαλ το οποίο μπορεί να μην είναι καλό, αλλά προσπαθούν. Όμως, το να βγαίνουν προγράμματα όπως το «Survivor», όπου 20 άτομα προσπαθούν να βάλουν ένα τόπι μέσα από μια βλακώδη διαδικασία, δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε γιατί γίνεται ούτε γιατί έχει αυτή την επιτυχία. Είπα και πριν ότι «φωνή λαού, οργή Θεού» αλλά ας μην προσφέρουμε τόσο κουτόχορτο στο κοινό» τόνισε στ9ο 7 Μέρες TV.

-Θα θέλατε να μου πείτε για τις παράλληλες δραστηριότητες σας;

«Τον άλλο μήνα θα ανεβάσουμε ένα έργο της γυναίκας μου, μια χαριτωμένη κωμωδία. Αυτές τις μέρες βγάζω κι εγώ ένα βιβλίο, το πρώτο τομίδιο, από τις εκδόσεις Εν Τύποις. Το γράφω εδώ και 20-25 χρόνια και είναι σαν το σίριαλ που βλέπετε, μια μεσαιωνική κωμωδία. Το είχα αρχίσει πριν από είκοσι χρόνια ως πιλότο, αλλά αφού τώρα αντιμετώπισε η σειρά δυσκολίες αποδοχής, σκεφτείτε τότε τι γινόταν»

-Ύστερα από 45 χρόνια, σε τι θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας;

«Δεν έχω απωθημένα. Με νοιάζει να παίξω ενδιαφέροντες ρόλους. Μέχρι τα 70 θεωρώ ωφέλιμο τον εαυτό μου -είμαι 66, επομένως μου μένουν 2-5 χρόνια για να παίξω, αν βρω κάτι. Δεν είμαι άνθρωπος που πεθαίνω αν δεν μου πουν να παίξω. Έχω κάνει πράγματα, αν μου πει κάποιος να κάνω κάτι εν διαφέρον, θα το κάνω, αν θέλω. Άμα δεν θέλω, δεν... Είμαι γεμάτος. Θεωρώ τον εαυτό μου θεατρικό ηθοποιό, αν και έχω κάνει και σίριαλ. Θα ήταν λοιπόν χαρά μου να πεθάνω στο σανίδι, αλλά σε κάτι που να με αφορά. Αν είναι μια βλακεία, δεν θέλω, πεθαίνω και σπίτι μου σκέτο.»

- Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε στους αναγνώστες μας;

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να είμαστε με ανοιχτά μυαλά και αρωγή στους άλλους, να βοηθάμε τον κόσμο.»


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: