Σε 24ωρη απεργία οι δημοσιογράφοι την Τρίτη

Unknown
0

Τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης, 17 Μαΐου, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον Τύπο.


Όλοι οι δημοσιογράφοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θα απεργήσουν από τις 06:00 της Τρίτης, 16 Μαΐου έως τις 06:00 της Τετάρτης, 17 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διασωματειακού, οι δημοσιογράφοι αντιδρούν στα αντιλαϊκά μέτρα και στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις που πλήττουν κατάφωρα το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου, με απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέες περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων και δριμεία φοροεπιδρομή σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι διεκδικούν: σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα και αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ, ως αυτοδιοικούμενων φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Η συντονιστική επιτροπή των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον Τύπο καλεί για περιφρούρηση της απεργίας και για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση, έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !