Δείτε το τρέιλερ του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017


Η αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017, το οποίο ανοίγει αυλαία στις 30 Μαίου, έχει επισήμως ξεκινήσει.


Την Παρασκευή δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της διοργάνωσης, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι τρεις μασκότ του φετινού Φεστιβάλ, όλες εμπνευσμένες από την αρχαιοελληνική μυθολογία: ο Πήγασος, ο Μινώταυρος και η Σφίγγα περιηγούνται (χάρη στην τεχνική του animation) στους χώρους όπου θα φιλοξενηθούν οι παραστάσεις του Φεστιβάλ:Το Φεστιβάλ καταμετρά εφέτος περισσότερες από 130 παραγωγές. Στο Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα πραγματοποιηθούν επτά θεατρικές παραστάσεις (εκ των οποίων δύο συμπαραγωγές με τα ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας και Ιωαννίνων) και στη Μικρή Επίδαυρο τέσσερις παραστάσεις.

Το Φεστιβάλ ανοίγει αυλαία στις 31 Μαΐου στο θέατρο "Ολύμπια" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η Επίδαυρος ανοίξει στις 30 Ιουνίου με την επανάληψη της παράστασης "Επτά επί Θήβας" σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις. Το πρόγραμμα των Επιδαυρίων θα κλείσει με μια μεγάλη γιορτή στο αργολικό θέατρο της Επιδαύρου το Σάββατο 19 Αυγούστου με τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Πελοπόννησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφέτος θα φιλοξενηθεί στην Πειραιώς 260 μια προφεστιβαλική περίοδος από τις 22 έως τις 28 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα φιλοξενηθούν δύο αυτοδιαχειριζόμενες πλατφόρμες: το δημοφιλές Βοb Festival, που προσφέρει βήμα πειραματισμού σε νεοσύστατες θεατρικές ομάδες, και η Queer πλατφόρμα "Sound Acts", που περιλαμβάνει ένα σύνολο από περφόρμανς σχετικά με την έμφυλη, φυλετική και σωματική ταυτότητα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: