Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Λάτσιος στον ΑΝΤ1 με την επιστροφή του - Δες όλες τις λεπτομέρειες...

0

Όπως σας ενημερώσαμε το μεσημέρι με αποκλειστικό ρεπορτάζ(δες εδώ ), ο Γιάννης Λάτσιος είναι έτοιμος να επανέλθει τον Ιούνιο στον ΑΝΤ1 ,μετά από 2 ολόκληρα χρόνια απουσίας-αποχώρησε το καλοκαίρι του 2015-, με στόχο να αρχίσει αμέσως τον σχεδιασμό του προγράμματος της νέας
σεζόν. Ποιος θα είναι ,όμως, ο νέος ρόλος του και ποια τα καθήκοντά του; Ας τα δούμε, λοιπόν, από την αρχή...

Όπως ενημερώνει ο δημοσιογράφος ,Γρηγόρης Μελάς, μέσα από το Newsit.gr, θέμα ημερών είναι, καθώς μπορεί και την επόμενη βδομάδα, με την επιστροφή του από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, να αναλάβει επίσημα ο Λάτσιος! Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του δημοσιογράφου, η θέση που θα αναλάβει πλέον θα είναι διευρυμένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά καθώς εκτός των άλλων θα έχει πλέον τη διαχείριση όλου του οικονομικού πακέτου του σταθμού. Αυτό υπήρξε και ένας όρος που… καθυστέρησε το “κλείσιμο” της συμφωνίας. Και ένας λόγος που θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο τις όποιες ακόμα αλλαγές ετοιμάζουν στο σταθμό και σε άλλους τομείς.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι μία… άνωθεν εντολή αφορά την ένωση δύο καίριων για το σταθμό τμημάτων, αυτό του marketing και αυτό των δημοσίων σχέσεων. Ένωση που ενώ έχει πραγματοποιηθεί σε πολλές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο, κρίθηκε ανεπιτυχής και επέστρεψαν ξανά στο διαχωρισμό. Στο κανάλι του Αμαρουσίου ,όμως, φαίνεται ότι την εντάσσουν στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλουν να κάνουν, αλλά καθυστερούν μέχρι να αναλάβει επίσημα ο Γιάννης Λάτσιος και να πάρουν από κοινού τις αποφάσεις!

Τέλος, ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι, εξαιτίας της επιστροφής του Λάτσιου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν “παγώσει” τη λήψη κι άλλων αποφάσεων που αφορούν τόσο το πρόγραμμά όσο και τη λειτουργία του σταθμού. Άλλωστε, αυτό τον καιρό απουσιάζει στο εξωτερικό και έχει σημασία τι θα φέρει… στις βαλίτσες του για να δρομολογηθούν κι όποιες αλλαγές γίνουν… όπου γίνουν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !