Η Χριστίνα Τσάφου δηλώνει: 'Ευτυχώς ήμουν πάντα στον ΑΝΤ1 και όλες μου οι δουλειές έχουν πληρωθεί'

0

Η Χριστίνα Τσάφου είναι μια ηθοποιός πολύ αγαπητή στο κοινό ,που έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών σειρών και μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου.

Η ίδια μιλά στον ρ/σ, Art fm 90.6, και τον Λάζο Μαντικό, τόσο για την πορεία της στο γυαλί όσο και τα νούμερα τηλεθέασης...

Για τηλεόραση:

«Το θέατρο ήταν 20 χρόνια στη ζωή μου πριν μπει η τηλεόραση! Ολοκληρωμένες συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ, εννοώ να είσαι από την αρχή μέχρι το τέλος, ήρθαν μετά από 21 χρόνια δουλειάς! Στο τρίτο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς" πήγαινα στη Λαϊκή αγορά και άρχισαν να με αναγνωρίζουν και μου φάνηκε περίεργο! Τώρα άρχισαν να μαθαίνουν το όνομά μου που θα πάρω σύνταξη! Εγώ ευτυχώς ήμουν πάντα στον ΑΝΤ1, εκτός από ένα σήριαλ που έχω κάνει στο Mega. Έτσι ,όλες μου οι δουλειές έχουν πληρωθεί, τα δικαιώματά μου τα πνευματικά τα εισπράττω δυο φορές τον χρόνο από τις επαναλήψεις. Δεν είναι σπουδαία ποσά αλλά τα παίρνουμε. Δεν έχω πρόβλημα γιατί δεν ήμουν στο Mega! Δεν έτυχε να κάνω σειρά στο Μega. Μόνο τις Γοργόνες, που αυτές δεν τις επαναλαμβάνουνε. Οι συνάδελφοί μου που ήταν στο Μega έχουν μεγάλο πρόβλημα, δεν έχουν πληρωθεί! Δεν το περίμενα να συμβεί αυτό με το Μega. Είχε σοβαρή αντιμετώπιση σε όλα του! Μακάρι να ξανά ανοίξει γιατί είναι κακό για όλους μας. Από την τηλεόραση επωφελήθηκα οικονομικά περισσότερο από το θέατρο!» .

Αν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης: 

«Όχι ότι δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά μου έλεγαν πού θα μπω και έβρισκα τα περσινά νούμερα τηλεθέασης. Βαρέθηκα ,λοιπόν, να ψάχνω ,οπότε στο γύρισμα πήγαινα και μου έλεγαν τα παιδιά, μπερδεύομαι! Δεν βγάζω άκρη με το internet».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !