Ο Ανδρέας Γεωργίου ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha, και οι νέες του σειρές θα βγουν από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας από τη νέα σεζόν. Όσον αφορά ,όμως ,την τωρινή του δουλειά
στον ΑΝΤ1,το Μπρούσκο, γράφτηκε πως έχει τσακωθεί με τον συμπρωταγωνιστή του,Αποστόλη Τότσικα. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τι ακριβώς έχει γίνει...

Ισχύει ότι πλακωθήκατε με τον Αποστόλη Τότσικα στα παρασκήνια της σειράς; 

Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το «πλακωθήκαμε» είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο. Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε. 

Υπήρξε, όμως, λογομαχία; 

Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω.

Δεν θα του προτείνεις ρόλο στις νέες σειρές; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το καστ των ηθοποιών, αλλά πράγματι, δεν του έχω κάνει πρόταση γιατί δεν πάμε να κάνουμε ένα νέο Μπρούσκο. Ο Αποστόλης είναι για μένα ένας σπουδαίος ηθοποιός. Δεν νομίζω λοιπόν να μείνει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι θα βρει να δουλέψει κάπου αλλού και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει.

Αυτά δήλωσε ο δημιουργός μιλώντας στη δημοσιογράφο,Φανή Πλατσατσούρα, και το Down Town Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]