Έλλη Κοκκίνου: «Θεωρώ έξυπνη κίνηση από τον ΑΝΤ1 την μετακίνηση του YFSF»

Unknown
0

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη συμμετοχή της στο Your face sounds familiar αλλά και την αλλαγή της ημέρας προβολής του.


Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο «Your Face Sounds Familiar»;

«Ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθώ τη συγκεκριμένη πρόταση. Ήταν η δεύτερη φορά, καθώς και πέρυσι από τον ΑΝΤ1 μου το είχαν προτείνει. Όμως τότε δεν ήταν εφικτό λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος. Η μόνη ελεύθερη μέρα της εβδομάδας ήταν η Κυριακή και ήθελα να είναι αφιερωμένη στον γιο μου. Φέτος λοιπόν ήμουν πιο χαλαρή. Δεν σου κρύβω ότι μέτρησε στην απόφασή μου και το υπόλοιπο team της επιτροπής»

Μου μίλησες για την επιτροπή. Πώς είναι η χημεία σας on camera;

«Πάρα πολύ καλή και νομίζω πως αυτό φαίνεται και στον κόσμο. Αρχικά γνώριζα πως θα είναι ο Φώτης και ο Σταμάτης, στην πορεία συμφώνησε και ο Νίκος, οπότε ήμουν σίγουρη πως το τηλεοπτικό αποτέλεσμα θα είναι καλό. Σε ένα τάλεντ σόου είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει χημεία μεταξύ της επιτροπής. Με τον Νίκο και τον Φώτη γνωρίζομαι προσωπικά εδώ και χρόνια. Με τον Σταμάτη είχαμε γνωριστεί μια φορά στο παρελθόν, ωστόσο μετά το πρώτο ραντεβού είδα πως δένω και με εκείνον πολύ. Αποδείχθηκε από το πρώτο live. Εχω να σου πω πως ούτε από το κανάλι περίμεναν να «δέσουμε» τόσο πολύ από την αρχή. Αυτό σίγουρα μας χαροποιεί»

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι αυτά που περίμενες;

«Φέτος έχουμε ένα δεδομένο. Τα υψηλά νούμερα του «Survivor», όποιο πρόγραμμα και αν παίζει απέναντι. Δεν είναι τυχαίο πως ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός όπως είναι ο τελικός της Σούπερ Λίγκας στο μπάσκετ δεν κατέλαβε την πρώτη θέση της τηλεθέασης την προηγούμενη Κυριακή αλλά τη δεύτερη, κάτω από το «Survivor». Δεν το περίμενα... Όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι. Αυτό είναι ενδεικτικό μιας τάσης που έχει διαμορφωθεί. Θεωρώ πολύ έξυπνη κίνηση από τον ΑΝΤ1 τη μετακίνηση του «Familiar» τα βράδια της Πέμπτης (9.00 μ.μ.). Είναι ένα σόου υψηλών προδιαγραφών, με πολλή δουλειά όλων των συντελεστών πίσω από τις κάμερες. Θεωρώ πως θα πάει καλύτερα» δήλωσε στο tvέθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !