κι αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον-Πού θα εμφανιστεί; 

Η εκπομπή της ΕΡΤ3 Του νερού τα παραμύθια»,με την Ίνα Ταράντου, κάνει στάση την Τετάρτη και το Σάββατο στη Λάρισα και στους ανθρώπους της .

Ο Γιάννης Λάτσιος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αντέννα και μιλά στην Ίνα Ταράντου για όλα. Ταξιδεύει μαζί της, στα αγαπημένα μέρη των παιδικών του χρόνων στον Πλαταμώνα, και διηγείται αποκαλυπτικές ιστορίες από το παρελθόν. Η συνέντευξη γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν η συζήτηση φθάνει στο παρόν και τα σχέδιά του για το μέλλον.


Στο ίδιο μέρος, τη Λάρισα, γεννήθηκε και μεγάλωσε ο δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γοητευτικός ηθοποιός ξεναγεί την Ίνα Ταράντου στη Λάρισα και εξηγεί γιατί τον συγκινεί ιδιαίτερα το αρχαίο θέατρο της πόλης. Η συζήτηση ξεκινά από τα χρόνια της ανεμελιάς και τα παιδικά παιχνίδια και φθάνει στη ζωή του σήμερα.


Εκτός από τους καλεσμένους της ,όμως, η Ίνα Ταράντου αναδεικνύει τον πολιτιστικό χαρακτήρα μιας πόλης που είναι περισσότερο γνωστή σαν μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, έχει πάνω από χίλιες καφετέριες και δεκάδες μπουζούκια. Έτσι παρουσιάζονται τα μουσεία της, το Αρχαίο Θέατρό της, το κλασικό μπαλέτο, οι χορωδίες της.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 9 μ.μ. και το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 8 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]