Το YFSF ξανάρχεται και γιόρτασε την επιστροφή του(photos)

0

ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SHOW ΠΟΥ «ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ» ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ STARS, ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 4Η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό show, “Your Face Sounds Familiar” ,που λατρεύει τους stars, γιόρτασε την επιστροφή του για 4η σεζόν στον ΑΝΤ1, εχθές, στο Shamone. Η Μαρία Μπεκατώρου, η ανανεωμένη κριτική επιτροπή, Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου, οι τρεις καθηγητές που θα αναλάβουν τον ρόλο να καθοδηγήσουν τους διαγωνιζομένους, Σόφη Ζαννίνου, Βικτώρια Χαλκίτη, Μαρία Λυραράκη, καθώς και οι 10 νέοι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι (με αλφαβητική σειρά), Δημήτρης Μακαλιάς, Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνυ Μεταξά, Αντώνης Δόμινος, Σαμπρίνα, Ιρένε Τροστ, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Χατζόπουλος και Παρθένα Χοροζίδου, βρέθηκαν στο Shamone, διασκέδασαν και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους για τον νέο κύκλο του talent show.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το photobooth που είχε στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλεσμένους να φωτογραφηθούν με super famous ξένους καλλιτέχνες όπως ο Michael Jackson, David Bowie, Beyoncé, Rihanna, Justin Bieber και Lady Gaga.

Από την Κυριακή 23 Απριλίου στις 20:00, και κάθε Κυριακή, το “Your Face Sounds Familiar” φέρνει όλα τα αστέρια της εγχώριας και διεθνούς showbiz στις οθόνες σας και σας υπόσχεται απίστευτες μεταμφιέσεις, ατελείωτη διασκέδαση και άφθονο τραγούδι!







 Το 11880 είναι Χορηγός του
“Your Face Sounds Familiar”.
 #yfsf_ant1 Stay Tuned!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !