Φουρέιρα για SYTYCD: Όταν μου έγινε η πρόταση είπα κατευθείαν ναι

Συνέντευξη στο GetGreekMusic παραχώρησε η τραγουδίστρια και μίλησε για το νέο της ρόλο, αυτό του κριτή στο νέο show χορού του ΑΝΤ1.

Έχεις άγχος για το πως θα πάει το show; Έχω αισιοδοξία ότι θα πάνε όλα καλά. Ο χορός είναι συνέχεια μέσα μας, κάθε μέρα, για όλα τον κόσμο. Όλοι χορεύουν, κι ας μην είναι επαγγελματικά. Αυτό αφορά τους τηλεθεατές.

Για τους συμμετέχοντες;
Όσον αφορά τους συμμετέχοντες. Θέλουν επαγγελματική καταξίωση. Δυο από τις βασικές μου χορεύτριες ήταν στο προηγούμενο SYTYCD. Η Ελλάδα έχει πολλά μιούζικαλ, παράγει θέαμα. Δεν είναι μόνο τα μπουζούκια. Υπάρχουν πολλοί χώροι για να πάνε να χορέψουν. Είτε δίπλα σε τραγουδιστές σε μπουζούκια. Υπάρχει η λυρική. Μπορούν επίσης να είναι οι καθηγητές χορού.

Υπάρχουν όμως δουλειές για τους νέους χορευτές στην σημερινή εποχή;
Υπάρχουν δουλειές, show. Είμαστε σε μια εποχή που τα πάντα κινούνται γύρω από το ίντερνετ. Παλιά δεν μπορούσαν όλοι να έχουν άποψη, ότι βλέπαν στην τηλεόραση, αυτό μόνο γνώριζαν. Τώρα βλέπω πιτσιρίκια, 15-16 ετών που είναι τρομερά. Υπάρχει εξέλιξη, σοβαρή σε όλο αυτό. Ακόμα και παιδιά που είναι αυτοδίδακτα από το Youtube και χορεύουν μαγικά. Δεν είναι μόνο τα παιδιά που είναι από σχολές μπαλέτου. Εγώ πχ κάνω στη σκηνή commercial, hip hop commercial, poppig. Η Ελλάδα εξελίσσεται πολύ στο χορό. Υπάρχουν επίσης και πολλές Pop τραγουδίστριες, εγώ είμαι μια από αυτές το 50% είναι χορός για μένα πάνω στη σκηνή.

Σε τι φάση βρίσκεται τώρα το παιχνίδι; 
Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην φάση του Bootcamp. Είναι ο ίδιος τρόπος, θα χορεύουν ομάδες μαζί, κάποιοι προχωρούν κάποιο κόβονται. Όπως στα προηγούμενα.

Ποια είναι η σχέση σου με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή;
Είναι πολύ ενδιαφέρον που μαστε 5αδα στην επιτροπή. Έχουμε τρομερή χημεία μεταξύ μας στην κριτική επιτροπή. Με τους 2, τον Ιβάν και τον Κωνσταντίνο πάρα πολλές φορές. Με τον Ιωάννη και τον κύριο Μεταξόπουλο είχα μια αγωνία γιατί δεν τους ήξερα. Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες κι όμως έχουμε δέσει τόσο πολύ και για μένα αυτό έχει ενδιαφέρον. Είμαι πολύ αυθόρμητη, δεν με φοβίζει αυτό, αλλά το έχω στο νου μου.

Σε φοβίζει που θα είσαι σε ένα Live Show;
Μπορώ να σου πω πως περνάμε μαγικές στιγμές, δεν έχω εμπειρία από τα Live, αλλά δεν με φοβίζει αυτό. Είμαι αυθόρμητη, έχω άνεση, δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα. Το SYTYCD είναι από τα αγαπημένα μου show. Είναι ξεχωριστό και το έβλεπα από παλιά όταν πρωτοέγινε. Όταν μου έγινε η πρόταση είπα κατευθείαν ναι.

Είσαι μια τραγουδίστρια που πάνω στη σκηνή χορεύεις συνέχεια;
Είμαι showwoman. Εκφράζομαι με το τραγούδι και με το χορό. Δεν μπορώ να κάνω το ένα χωρίς το άλλο. Εκφράζομαι με το σώμα μου, με τη φωνή μου. Τα τραγούδια μου κάνουν το σώμα μου να κουνιέται.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: