Ραγδαίες οι εξελίξεις στο STAR ACADEMY-Αλλάζει μέχρι και τίτλο το σόου!


Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές αλλά και οι εξελίξεις στο μουσικό ριάλιτι του Ε, Star Academy...

Όπως σας ενημέρωσε το tvnea νωρίτερα(θυμήσου πατώντας εδώ),το νέο πρόσωπο του σόου είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας, που αναλαμβάνει να διδάξει στους σπουδαστές υποκριτική,στη θέση της Χρύσας Ρώπα.Ακόμη, στο ριάλιτι προστίθεται και ένας 5ος κριτής(δες εδώ), που κάθε φορά θα είναι διαφορετικός, ενώ οι καθηγητές θα έχουν πλέον διευρυμένα καθήκοντα. 

Ωστόσο, πέραν των παραπάνω, έρχονται εκ βάθρων αλλαγές. Έτσι, το σόου αλλάζει τίτλο! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Πλέον ,λοιπόν, το μουσικό αυτό ριάλιτι δεν θα λέγεται STAR ACADEMY, αλλά...SUPER STAR ACADEMY ! Μάλιστα, ο νέος του τίτλος έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην επίσημη σελίδα του ριάλιτι στο Facebook...

Το μόνο που απομένει,επομένως, είναι και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τις παραπάνω αλλαγές και κυρίως για τη νέα ονομασία του παιχνιδιού,μια και μιλάμε για μια κομβική αλλαγή και σαφέστατα θα πρέπει να υπάρξει από το Ε  ενημέρωση γύρω από το νέο αυτό στάδιο, το νέο,ας πούμε, ''κεφάλαιο'' στο οποίο περνά το παιχνίδι.

Για να δούμε...


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: