Ξανθόπουλος για RISING STAR:«Το έπαθλο σίγουρα είναι καλό,αλλά...»


Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μιλά για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, με ποιον θα ήθελε να συνεργαστεί αλλά και το πώς σκέφτεται το μέλλον αν σηκώσει την...κούπα του RISING STAR!Έχουμε ακούσει τη Δέσποινα Βανδή να δηλώνει εντυπωσιασμένη με το συναίσθημα που βγάζεις! Ποια βιώματα – εμπειρίες σου σε έχουν βοηθήσει σε αυτό; 

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω χωρίς συναίσθημα. Όποιο τραγούδι ερμηνεύω, προσπαθώ να δημιουργώ εικόνες στο μυαλό μου που να έχουν σχέση με το νόημα του τραγουδιού και μου βγαίνει πολύ αυθόρμητα. Η αγάπη μου για το τραγούδι είναι μεγάλη και εκεί οφείλεται και το συναίσθημα που βγάζω».

Πώς σε αντιμετωπίζει πλέον ο κόσμος στον δρόμο; 

«Πλέον με αναγνωρίζει αρκετός κόσμος στον δρόμο. Όταν με σταματάνε και μου εύχονται και χαίρονται οι ίδιοι με την επιτυχία μου, με κάνει και νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μοναδικό το συναίσθημα αυτό».

Η οικογένειά σου, οι γονείς σου τι σου λένε; Σε βοηθούν να παραμείνεις προσγειωμένος; 

«Η οικογένεια μου σίγουρα με βοηθάει σε όλα, με στηρίζει, είναι περήφανοι για μένα και αν δουν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν θα το αφήσουν έτσι».

Αν κερδίσεις το έπαθλο στο «Rising», πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου; 

«Δεν είναι το θέμα το έπαθλο. Σίγουρα είναι πολύ καλό αλλά με τη σωστή διαχείριση και τις σωστές κινήσεις στο μέλλον θα υπάρξουν πολλά έπαθλα», λέει ο παίκτης μιλώντας στο koolnews.gr και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Με ποιον τραγουδιστή θα ήθελες να συνεργαστείς; 

«Φυσικά θα ήθελα με πολύ χαρά να συνεργαστούμε με τον κ. Αντώνη Ρέμο».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: