Μαρία Μπεκατώρου:«Mία έγκριτη δημοσιογράφος είχε γράψει κάποια στιγμή για μένα ότι...»

0

H παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 , Μαρία Μπεκατώρου, μιλά για τις κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και για την περίοδο που τηλεοπτικά βρισκόταν σε μια διερευνητική φάση...



Είσαι εν γένει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης. Υπήρξαν φορές που άκουσες άσχημα λόγια ή αρνητικές κριτικές και σε ενόχλησαν; 

Σε γενικές γραμμές τα σχόλια που λαμβάνω είναι θετικά. Προφανώς έχουν υπάρξει φορές που έχω δεχθεί αρνητική κριτική. Ακούω και διαβάζω όλες τις κριτικές που με αφορούν, ωστόσο, προσπαθώ να επεξεργάζομαι αυτές που θεωρώ ότι γίνονται καλοπροαίρετα και θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Για παράδειγμα, μία έγκριτη δημοσιογράφος είχε γράψει κάποια στιγμή ότι «προσπαθώ να βρω πάλι τα πατήματά μου», το οποίο όντως ήταν αλήθεια. 

Πότε γράφτηκε αυτό; 

Πέρυσι, αν δεν κάνω λάθος. Πέρασα μια διερευνητική φάση τηλεοπτικά, κατά την οποία αναθεώρησα κάποια πράγματα και τώρα νιώθω πιο σίγουρη και πιο δυνατή.

Τι ακριβώς αναθεώρησες; 

Κατάλαβα ότι σε αυτή τη δουλειά υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που πρέπει να εμπιστεύεσαι. Άλλωστε δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Αυτό ,όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να συνεργάζομαι αρμονικά ακόμα και με αυτούς που δεν εμπιστεύομαι. Απλώς, κάποιων τη γνώμη τη λαμβάνω σοβαρά υπ’ όψιν και άλλων όχι. Επίσης, συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να τα παίρνω όλα τόσο πολύ στα σοβαρά ούτε να πληγώνομαι με το παραμικρό. Κάποτε, θυμάμαι, μπορεί να με καλούσε η μαμά μου και να μου έλεγε: «Είπαν για σένα το τάδε και το δείνα. Ισχύει;», και έμπαινα στη διαδικασία να το ψάξω, ποιος, τι, γιατί. Πλέον είμαι πιο ζεν! Έτσι πρέπει να είσαι σε αυτόν το χώρο για να αντεπεξέλθεις.

Πηγή: Celebrity

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !