Μega-ΔΟΛ: Οι εξελίξεις τρέχουν παράλληλα...

0

Αν και το τοπίο σε σχέση με τις εξελίξεις στο MEGA παραμένει θολό, αφού πέραν του business plan που θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στις τράπεζες η Grand Thornton, δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή, εκτός της γνωστής κλισέ ονοματολογίας που επαναλαμβάνεται
κάθε φορά που ένα Μέσο είναι προς πώληση (βλ. Σαββίδης, Μαρινάκης κοκ), λέγεται ότι οι εξελίξεις στο σημείο αυτό επηρεάζονται πλέον και από την πορεία των γεγονότων στον ΔΟΛ.

Ενδέχεται, λοιπόν, να προηγηθεί ο ΔΟΛ και στη συνέχεια να υπάρξει εξέλιξη στο MEGA, αφού – θεωρητικά τουλάχιστον-  όποιος μπει στον ΔΟΛ παίρνει και το αντίστοιχο ποσοστό στο κανάλι. Βεβαίως οι γνωστοί πιθανοί επενδυτές δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον ιστορικό οργανισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν θα υπάρξουν ανατροπές ή εκπλήξεις.

Κατά αυτήν την έννοια ,επομένως, οι εξελίξεις στα δύο «μαγαζιά» συνδέονται και επηρεάζονται άμεσα. Επίσης, ως θετικό λογίζεται ότι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ θα τρέξουν γρήγορα… Συγκεκριμένα, μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσει η διαδικασία για όλο τον οργανισμό και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, θα αρχίσει αμέσως η διαδικασία του τεμαχισμού. Αντίστοιχα, όμως ,και για το MEGA, μετά την κατάθεση του business plan οι χρόνοι είναι συγκεκριμένοι και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ξεχείλωμα,αφού οι προθεσμίες έχουν ορισθεί από τα Δικαστήρια.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !