Κωνσταντίνος Ρήγος για DANCE: «Πήρα την απόφαση να είμαι στο σόου με αρκετή δυσκολία»

0

Το SYTYCD κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες μέσα από τον ΑΝΤ1.Ο χορογράφος και σκηνοθέτης,Κωνσταντίνος Ρήγος, που θα είναι ένας εκ των κριτών, μιλά στο koolnews.gr και τον Άγγελο Γεραιουδάκη για το σόου και το πώς πήρε την απόφαση να πει το ''ναι'' στο κανάλι...


Ήταν εύκολο να πείτε το «ναι» στο νέο show του ΑΝΤ1; 

Πήρα αυτή την απόφαση με αρκετή δυσκολία γιατί δεν μου αρέσει να βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Προτιμώ να είμαι πίσω από τη σκηνή και τα φώτα. Από την άλλη, όμως, ήταν και μία εύκολη απόφαση διότι είμαι κριτής 25 χρόνια. Όλα αυτά τα έτη έχω κάνει αρκετές auditions και έχω δει πολλούς χορευτές και ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζομαι ακόμη και σήμερα. Επίσης, ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που σέβεται την τέχνη του χορού. 

Στην απόφασή σας έπαιξε ρόλο ότι είναι ένα παλιό concept που έχει προβληθεί πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα; 

Όχι, καθόλου! Μάλιστα, τότε δεν το παρακολουθούσα σχεδόν καθόλου. Αξίζει, όμως, να αναφερθεί πως αρκετά παιδιά που έβλεπαν τότε το show, ήρθαν φέτος στις auditions. Ξεκίνησαν να χορεύουν βλέποντας «So You Think You Can Dance». Είναι κάτι που με συγκινεί. Ενδεχομένως, μέσα από το show, να δημιουργηθεί μία νέα γενιά χορευτών σε μία χώρα που οι χορευτές είναι ένα σπάνιο είδος και η τέχνη του χορού δεν προωθείται τόσο πολύ. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !