Πάνος Μεταξόπουλος για DANCE: «Το Bootcamp είναι η πιο δύσκολη από όλες τις φάσεις»


Ο Πάνος Μεταξόπουλος επιστρέφει στην καρέκλα του κριτή στο SYTYCD, που ξεκινά την Παρασκευή στον ΑΝΤ1. Ο χορογράφος μιλά για τους παίκτες και τα ταλέντα...

Έχετε ξεχωρίσει κάποια ταλέντα από αυτά που έχετε δει ήδη; 

«Κατ' αρχάς με χαροποιεί πάρα πολύ ο μεγάλος αριθμός των παιδιών που ήθελε να συμμετάσχει. Από την άλλη, είδα πάρα πολλές συμμετοχές καλών αγοριών, όταν πριν από δέκα χρόνια ήταν πολύ πιο μικρό το νούμερο. Τώρα έχουμε πολλά αγόρια και νέες κοπέλες από όλα τα μέρη της Ελλάδος και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει ότι αρχίζει να γίνεται δουλειά και στην επαρχία»,λέει μιλώντας στο 7 μέρες tv.

Αυτό, όμως, φαντάζομαι πως θα δυσκολέψει και τη δική σας δουλειά.. 

«Η επομένη φάση είναι το Bootcamp , όπου θα πρέπει να καταλήξουμε στους 20 που θα μπουν στο σόου. Νομίζω ότι θα είναι η πιο δύσκολη από όλες, γιατί το νούμερο των παιδιών που αξίζουν να είναι στην επόμενη φάση είναι πολύ μεγαλύτερο από 20. Και να ξέρεις ,για αυτά τα παιδιά δεν έχει τόσο σημασία η πρώτη θέση, ούτε το ποιος θα πάρει το έπαθλο, αλλά το ποιος θα περάσει στη δοκιμασία των live, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να χορεύεις μπροστά σε πολύ κόσμο και να ξέρεις ότι σε παρακολουθεί και το τηλεοπτικό κοινό! Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα σε ένα χορευτή. Ξαφνικά του δίνεται ένα βήμα να δείξει ποιος είναι».

Τι είναι αυτό που θα κάνει ένα χορευτή να ξεχωρίσει; 

«Πολλά ταλαντούχα παιδιά χάνονται γιατί δεν είχαν τη σωστή ψυχολογία ή γιατί δεν είχαν τη δύναμη να συνεχίσουν. Για μένα, λοιπόν, ένας χορευτής για να προχωρήσει πρέπει οπωσδήποτε να έχει πάθος, πάρα μα πάρα πολύ δυνατό στομάχι, καθώς θα αντιμετωπίσει χιλιάδες δυσκολίες, και εννοείται να έχει ταλέντο, γιατί χωρίς ταλέντο όση προσπάθεια και αν κάνει κάποιος... Επίσης θέλει και 1% τύχη, γιατί ακόμη και ο καλύτερος χορευτής του κόσμου μπορεί να βρεθεί σε κακή μέρα, είναι πολλά που παίζουν ρόλο».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: