Χρήστος Φερεντίνος: ''Δεν μπορείς να πειραματιστείς εύκολα''

Unknown
0

Ήταν μια μάλλον σωστή απόφαση, όπως προκύπτει έκτου αποτελέσματος, αλλά και από το γεγονός ότι φέτος τα τηλεπαιχνίδια έχουν επιστρέψει δυναμικά στο πρόγραμμα των σταθμών. Και ο ίδιος ο Χρήστος Φερεντίνος αναγνωρίζει το trend της υπόθεσης


«Όταν κάναμε το "Ακου τι άπαν" πριν από τρία χρόνια δεν υπήρχε κανένα άλλο τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση. Προσωπικά, θεωρώ πάντα τα καλά παιχνίδια καλή λύση και για ένα κανάλι, γιατί είναι οικονο­μικά projects, και για τον τηλεθεατή, επειδή πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου εδώ και δεκαετίες τα τηλεπαιχνίδια δεν σταματάνε. Η Ελλάδα ως μικρή αγορά έχει κάποια ιδιαί­τερα χαρακτηριστικά, γι' αυτό και τα τηλεπαιχνίδια εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

Όταν πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι αρχίζουν να σκάνε άλλα δέκα. Αυτό συμβαίνει τώρα με τα realities, τα talent shows ή ακόμη και μετά σίριαλ. Του χρόνου θα γεμίσει η τηλεόραση με realities όπως πριν από μερικά χρόνια είχε γεμίσει με τούρκικα σίριαλ. Ο,τι πάει καλά το κάνουμε όλοι. το θέμα είναι ότι ζούμε σε μια εποχή όπου ό,τι κι αν κάνεις πρέπει να το κάνεις καλά. Δεν μπορείς να πειραματιστείς εύκολα. Αυτό είναι και καλό και κακό», επισημαίνει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα και καταλήγει: «Δεν έχεις πια την ευχέρεια να ψαχτείς είτε είσαι νέος είτε έμπειρος.

Ωστόσο, στην ψυχαγωγία υπάρ­χει πια έδαφος. Τα πράγματα δεν είναι όπως πριν από τέσσερα χρόνια όπου η τηλεόραση ήταν κρανίου τόπος.

Ξαφνικά είχε παγώσει η διαφημιστική αγορά και δεν κινιόταν τίποτα. Τώρα ξαναγίνονται πράγματα. Βέβαια είναι μικρότεροι οι μισθοί, περισσότερες οι ώρες εργασίας, κόβονται πιο εύκολα εκπομπές, δεν υπάρχει υπομονή, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν ευκαιρίες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !