Εξαιρετική πρεμιέρα για το νέο φύλλο...


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «πρεμιέρα» της «Κυριακάτικης». Με πωλήσεις πάνω από τις 7.100 φύλλα το νέο εκδοτικό βήμα του ομίλου της FMVoice ξεκίνησε εντυπωσιακά το ταξίδι του την
περασμένη Κυριακή, 23 Απριλίου, αφήνοντας εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις στο αναγνωστικό κοινό, αλλά και την αγορά.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, διορθώνοντας τα αναπόφευκτα λάθη κάθε καινούργιας έκδοσης και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο της «Κυριακάτικης».

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα περίπτερα αυτή την εβδομάδα με πλούσια θεματολογία: Συνεντεύξεις των ολυμπιονικών Πύρρου Δήμα και Λευτέρη Πετρούνια που θα συζητηθούν. Συνέντευξη του πρώην επιθεωρητή Δημόσιας Υγείας Γ. Κουρέρη που αποκαλύπτει «πράγματα και θάυματα» για τον πολύπαθο χώρο της Υγείας. Αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των εισιτηρίων στη ΣΤΑΣΥ.

Άρθρα-παρεμβάσεις των Γ. Ζουγανέλη, Κ. Μίχαλου, Θ. Σοφού, Χ. Χριστόπουλου, κ.ά. Ο αθέατος κόσμος της επικαιρότητας έρχεται κάθε Κυριακή στο φως, με την υπογραφή του Κ. Χαρδαβέλλα, μέσα από τις σελίδες της «Κυριακάτικης».

Αυτή την εβδομάδα η εφημερίδα κυκλοφόρησε ΕΚΤΑΚΤΩΣ χθες, Σάββατο 29 Απριλίου, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: