Με την ίδια προκήρυξη θα γίνει ο νέος διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών...


Γνωρίζουμε πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει σύμφωνα με τον Νόμο του Νίκου Παππά... 

Όπως φαίνεται, όμως, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο στο efsyn.gr, θα χρησιμοποιήσουν και την ίδια προκήρυξη! Με άλλα λόγια, θα έχουμε μία επανάληψη της προηγούμενης διαδικασίας με δύο -σημαντικές, ωστόσο- διαφορές: τον διαγωνισμό θα τον κάνει το ΕΣΡ και ο αριθμός των αδειών που θα δοθούν δεν θα είναι τέσσερις αλλά περισσότερες (να προβλέψουμε έξι;)

Είναι φανερό πως το ΕΣΡ αποδέχεται ότι ο Νόμος Νίκου Παππά δεν ήταν αντισυνταγματικός στο σύνολό του αλλά μόνο στο άρθρο εκείνο που παρέκαμπτε το συμβούλιο (ΕΣΡ) στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Στα υπόψιν πως ο συνολικός χρόνος που θα απαιτηθεί από τη στιγμή που θα βγει η προκήρυξη έως και τη δημοπρασία, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το χρόνο κατά την προηγούμενη διαδικασία, του καλοκαιριού του 2016. Δεν μπορεί να είναι δηλαδή περισσότερο από 100 μέρες σύνολο. Να δούμε μόνο πότε θα… φιλοτιμηθεί το ΕΣΡ να τρέξει λίγο τη διαδικασία.Καιρός δεν είναι;

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: