Γ. Κωνσταντίνου: «∆εν µε θέλουν πια. Μήπως δεν είµαι καλός ηθοποιός;»

Unknown
0
Πικραμένος από την απομόνωσή του από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος ξεσπά εναντίον όσων τον κρατούν μακριά από τη μικρή οθόνη.

Με αφορµή την προβολή της έγχρωµης βερσιόν της κλασικής ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει πλέον τηλεόραση. «∆εν µε θέλουν πια. Ξέρεις εσύ γιατί; Μήπως έχω... κακό βιογραφικό; Μήπως δεν είµαι καλός ηθοποιός; Μήπως φταίει ότι µεγάλωσα; Το έχουν κάνει γκέτο µε σύνθηµα “έξω οι παλιοί” κι άµα “φύγουµε”, κλαίνε γοερά και λένε πόσο σπουδαίοι ήµασταν. Μα είµαστε εδώ ακόµα. Κι αφού είµαστε σπουδαίοι, γιατί δεν µας παίζετε; Μήπως γινόµαστε σπουδαίοι µετά θάνατον;», λέει φανερά πικραµένος. Τον πληγώνει και τον θυµώνει η συµπεριφορά των καναλιών κι ας υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως όταν έκανε τη σειρά «Μη µε σκας» µε τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Εκεί µε στήριξαν µε αγάπη οι δυο τους, αλλά δεν πέρασε στο κοινό η δουλειά. Γενικότερα, πάντως, µε έχουν σε δυσµένεια - και όχι µόνο εµένα, αλλά τους περισσότερους παλιούς ηθοποιούς. Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν, τι να πω;». Η αλήθεια είναι ότι σπάνια τον βλέπουµε ακόµα και ως καλεσµένο σε τηλεοπτικές εκποµπές. Τι λέει γι’ αυτό; «Θέλουν να βγω να µιλήσω για το πόσες συντρόφους είχα, ποιος ήταν ο µεγάλος µου έρωτας κ.λπ. Θα ξεπουλήσω τα προσωπικά µου, ενώ δεν το έκανα ποτέ; Πρόσφατα, µάλιστα, σταµάτησα στον αέρα µια συνέντευξη... Γι’ αυτό δεν µε φωνάζουν». ∆ηλαδή, δεν θα έχει αναφορές στις γυναίκες της ζωής του ούτε στο βιβλίο του, το οποίο ολοκληρώνει, όπως µου εκµυστηρεύεται, αυτόν τον καιρό; «Όχι βέβαια... Γράφω για όσα έζησα από τον τορπιλισµό της “Ελλης” που ήµουν παιδάκι και την Κατοχή, τον εµφύλιο, µέχρι τον Κουν, το θέατρο, το σινεµά, την Αλίκη, όσα έµαθα στο µακρύ µου ταξίδι... Το θεωρώ πολύ φτηνό να αναφερθώ στις γυναίκες της ζωής µου - ό,τι ζήσαµε αφορούσε µονάχα εµάς. ∆εν είναι όλα για ξεπούληµα στη ζωή. Οι άλλοι ας το κάνουν. Εγώ δεν το έκανα ποτέ».


Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !